OM UNMUTE

MISSION "UNMUTE"

Med Unmute ønsker vi at inspirere til, at vi husker at værdsætte hinanden i en tid, hvor alt går så hurtigt. Selv når dagligdagen er travl, er Unmute en nem og elegant måde, at få sagt de ting, man ikke får sagt så tit, som virkelig rammer plet hos modtageren, og som vil blive husket og værdsat resten af livet.

Jesper Buch Special Edition
Billedet der rent faktisk siger mere end 1.000 ord

Det kan være svært at sætte sig ned og formulere nogle skarpe ord på tekst, for vi er ikke alle tekstforfattere. Men det talte sprog, det har en helt anden nemhed over sig. Det at sige "jeg elsker dig" højt kombineret med et billede - ja det siger mere end 1.000 ord i et word-dokument.

De perfekte rammer

En Unmute er en indkapsling og livliggørelse af et specielt moment eller minde, som man kan gå tilbage til, og opleve igen og igen. Billede og lyd kombineret danner de perfekte rammer for, at du husker tilbage på en god tid, en skøn begivenhed eller måske et familiemedlem. Disse minder kan være med til, at skabe et rum i hverdagen, hvor der er tid til at dagdrømme og huske tilbage.

Du investerer i klimaprojekter for hver Unmute du køber

Vi klimakompenserer hver gang du køber en Unmute. Dette gør vi i gennem den danske virksomhed Climaider hvor vi fjerner ca. fire gange så meget CO2 fra atmosfæren som en Unmute udleder*. Se mere om vores klimainitiativer hér.

En Ramme lavet af genbrugte fiskenet

Vores nye ramme er lavet på 98% genbrugte fiskenet som ellers var endt i de danske have eller på lossepladsen. Gennem avancerede processer omdanner den danske virksomhed Plastix de brugte fiskenet og maritimie reb til højkvalitets plastmateriale. Dette materiale sender vi til vores producent i Skive som støber Unmute rammen.

En bæredygtig fødselsdagsgave
Klimavenlig gave af genbrugte fiskenet

Lucas Larsen

Hans Grevsen

Nicolai Grue

Jesper buch

Investor

199 DKK Inkl. Fragt