Fragt og leveringsbetingelser


Gratis levering
Der er gratis levering til en valgfri pakkeboks inden for 5-6 hverdage fra bestillingsdatoen*.

Dag-til-dag levering
Vi leverer til døren næste hverdag* for kun 39 kr.

Hurtig levering
- PostNord udleveringssted: For kun 19 kr. kan du få pakken leveret inden for 2-3 hverdage* til et valgfrit pakkeboks/posthus.

- Levering til døren: For kun 29 kr. kan du få pakken leveret inden for 2-3 hverdage* til en hjemmeadresse. 

*Bestiller du inden kl. 14 på en hverdag regnes leveringstiden fra samme hverdag. For bestillinger på søn- og helligdage**, regnes leveringstiden fra næste hverdag. Leveringstiden er dog lidt længere til adresser på øer uden direkte bro til fastlandet.

**Juleaftensdag, nytårsaftensdag og midsommeraften regnes som helligdage.

Får modtageren besked om at pakken er på vej?
I Checkout skriver du i tekstboksen under Kontaktinformation den e-mail som skal modtage ordrebekræftelse og tracking-information på leveringen. Dette vil dermed være dig selv; køberen af produktet. 

Levering til posthus/pakkeboks: Når pakken kan afhentes, vil modtageren af pakken modtage en SMS på det nummer som er skrevet under Leveringsadressen i checkout. 

Levering til døren: Pakken bliver leveret til den valgte leveringsadresse. Er modtageren ikke hjemme får modtageren en SMS med oplysninger om hvor pakken kan afhentes. Dette vil være i et PostNord udleveringssted i nærheden.

OBS - Hvis du sender en gave: Husk at skriv oplysningerne på modtageren af gaven i formularen under Leveringsadressen og dine egne oplysninger i formularen under Fakturereringsadressen. Dermed modtager du ordreinformation og trackingnummer og modtager.

Levering til udlandet
Vi leverer pt. kun til Danmark. Ønsker du at sende til udlandet må du desværre enten bestille den hjem og selv sende den til udlandet, eller væbne dig med tålmodighed – Vi arbejder nemlig på at gøre international levering mulig. Hvornår dette bliver muligt er endnu usikkert. Skriv dig op til vores nyhedsbrev i bunden af siden for at blive opdateret om nyheder såsom opstart af international levering på sitet. 

Generelle betingelser
Vi sender til hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen der angives ved bestillingen. Dine varer sendes med PostNord. Der leveres varer alle ugens hverdage. Dine vare vil blive leveret i henhold til det tidsrum du bliver informeret om under bestillingen. Se PostNords leveringsbetingelser hér (https://www.postnord.dk/kundeservice/kundeservice-erhverv/forretningsbetingelser).

Distribution
Unmutegreetings.dk påtager sig at producere og distribuere post i overensstemmelse med din bestilling, postloven, vilkår for 1.-klasses-breve indenrigs- og udenrigs og unmutegreetings.dk’s generelle vilkår og betingelser.