OM UNMUTE

MISSION "UNMUTE"

Med Unmute ønsker vi at inspirere til at huske og værdsætte hinanden i en tid, hvor alting går stærkt. Selv når dagligdagen er travl, er Unmute en nem og elegant måde at få sagt de ord, man sjældent får sagt højt. Ord, som gør stort indtryk på modtageren, og som huskes og værdsættes i lang tid – måske endda resten af livet.

Jesper Buch Special Edition
Billedet der rent faktisk siger mere end 1.000 ord

For mange kan det være svært at forfatte et personligt brev med de helt rigtige ord og sætninger. Derimod har det talte sprog en anden lethed over sig, som fungerer fortrinligt sammen med et personligt billede - faktisk siger det ofte mere end tusinde ord på en A4-side.

De perfekte rammer

En Unmute er en indkapsling og livliggørelse af et specielt moment eller minde, som man kan gå tilbage til, og opleve igen og igen. Billede og lyd kombineret danner de perfekte rammer for, at du husker tilbage på en god tid, en skøn begivenhed eller måske et familiemedlem. Disse minder kan være med til, at skabe et rum i hverdagen, hvor der er tid til at dagdrømme og huske tilbage.

Du investerer i klimaprojekter for hver Unmute du køber

Vi klimakompenserer hver gang, du køber en Unmute. Det gør vi gennem den danske virksomhed Climaider , hvor vi fjerner ca. fire gange så meget CO2 fra atmosfæren, som en Unmute udleder. Se mere om vores klimainitiativer hér.

En Ramme lavet af genbrugte fiskenet

Unmute-rammen er lavet af 98% genbrugte fiskenet, som ellers
var endt i de danske have eller på lossepladsen. Gennem avancerede processer omdanner den danske virksomhed Plastix de brugte fiskenet og maritime reb til
højkvalitets plastmateriale. Dette materiale sender vi til vores producent i Skive, som støber Unmute-rammen.

En bæredygtig fødselsdagsgave
Klimavenlig gave af genbrugte fiskenet

Lucas Larsen

Hans Grevsen

Nicolai Grue

Jesper buch

Investor