Personlig godnatsang

Nyhed: Den Personlige Godnatsang!

Ny Produktlancering: Personlig Godnatsang med Unmute og Norly&Friends

Vi er rigtig begejstrede for at annoncere vores seneste produktlancering i samarbejde med www.norlyandfriends.dk. Vores nye produkt er en Personlig Godnatsang, hvor barnets navn indgår i en Unmute. Produktet er netop lanceret i setptember 2023, og du kan finde produktets side her.

Fokus på at hjælpe familier med børn mellem 0-9 år

Vi er særligt fokuserede på at hjælpe familier med at få deres børn mellem 0-9 år til at falde i søvn. Gennem vores Personlige Godnatsang kan vi skabe en beroligende atmosfære, der hjælper børn med at slappe af og finde ro til at sove. Ved at inkludere barnets navn i sangen, skaber vi en personlig og unik oplevelse, der bringer tryghed og nærvær til sengetid.

Reducerer tid det tager for småbørn at falde i søvn

Vores produkt har vist sig at reducere den tid, det tager for småbørn at falde i søvn. Den særligt komponerede musik til vores Godnatsang, udarbejdet af Norly&Friends, er designet til at skabe en afslappende og beroligende effekt på børnene. I kombination med Unmute børnene ikke kun høre musikken, men også glæder sig over deres helte egen billedramme med deres navn på, som vil ledsage sangen. Dette skaber en interaktiv og givende oplevelse for barnet, velvidende at godnatsangen blev skræddersyet specielt til dem.

Ekspertise fra NorlyandFriends og innovation fra Unmute

Samarbejdet mellem Unmute og Norly&Friends er et "match made in sleep-heaven". Vi kombinerer ekspertisen om musikkomposition til børns soverutiner og den flotte Unmute med en ramme lavet af genbrugte fiskenet. Norly&Friends har årelang erfaring i at komponere musik, der fremmer søvn hos børn. Med Unmute's "talende billedramme" får musikken i den personlige Godnatsang endnu mere betydning og nærvær.

Du har nok hørt det: Søvn er det nye sort i 2023!

Det er værd at bemærke den stigende interesse inden for medier og forskningsfællesskabet om søvnens betydning. Forskning har vist, at tilstrækkelig søvn spiller en væsentlig rolle i barnets udvikling og trivsel. Med vores Personlige Godnatsang ønsker vi at bidrage til denne vigtighed ved at give børnene den bedste start på deres søvnoplevelse og dermed fremme deres sundhed og velbefindende.

Vi er begejstrede for at lancere vores Personlige Godnatsang i samarbejde med Unmute og Norly&Friends. Vi tror på, at dette produkt vil gøre en reel forskel for familier, der ønsker at hjælpe deres børn med at sove bedre.

Besøg vores produktside på https://unmutegreetings.dk/products/personlig-godnatsang og tag det første skridt mod at skabe en fredelig og behagelig søvnrutine for dit barn.

Lad os sammen skabe en fantastisk søvnoplevelse for dit barn!


Personlige Godnathistorier med Barnets Navn Perfekt Gave

NYHED

NU KAN BØRNEFAMILIER SOVE TRYGT

Nyt samarbejde kan være hemmeligheden til god nattesøvn hos børn!

Unmute og Norly&Friends har indgået et nyt spændende samarbejde. Med deres personlige godnatsang med barnets navn sigter de mod at hjælpe børnefamilier med at forbedre deres søvnkvalitet.