Gaven til hende der ikke ønsker sig noget

Gaven til hende, der ikke ønsker sig noget

Er du på udkig efter gaven til hende, der ikke ønsker sig noget?

Hvis du skal give en gave til en hende, der ikke ønsker sig noget, så handler det om at se det som en sjov og spændene udfordring i stedet for en skræmmende pligt. Dette vil vi hjælpe dig med i denne artikel, som handler om den bedste gave til kvinden uden en ønskeliste aka. hende som allerede har alt.

Denne artikel vil give dig en rigtig godt indblik i - og overblik over - hvad der en den bedste gave til kvinder, og hvordan du finder gaven til hende om allerede har alt.

Indholdsfortegnelse:
 • Checkliste for den bedste gave til kvinder
 • Forskerne er enige: Dette er den bedste gave til hende
 • Forslag til den bedste, mest personlige gave du kan give hende

 

Før vi kan komme med forslag til den bedste gave til hende som har alt, bliver vi nødt til at definere de karakteristika som bedst beskriver den gode gave. Det kan være svært at komme i gang med at finde den gode gave hvis du starter fra nul, så her er nogle tips og tricks.

 

To glade kvinder som får gave til hende som ikke ønsker sig noget

 

Seks (6) tips og tricks til hvordan du finder den ultimative gave til hende der ikke ønsker sig noget:

 1. Tænk over dit personlige forhold til hende. Inden og under gavejagten, så brug da nogle minutter på at tænke på de ting I har lavet sammen og samtaler I har haft. Dette kan gøre det meget nemmere at finde en personlig gave til hende.

 2. Kan du lave, sammensætte eller designe gaven til hende selv? Dette er et specielt godt tip til hende, der ikke ønsker sig noget, fordi hvordan skulle du kunne ønske dig noget som du selv har designet? Kan du printe et foto, sammensætte en gavekurv eller bare noget så simpelt som et lave håndskrevet kort, så løfter det gaven til hende op på et helt nyt niveau.

 3. Kan den købes online, men leveres hurtigt? Kan gaven købes online er det meget nemmere for alle – men sørg for at tjekke leveringstiden. Særligt specialdesignede gaver kan i visse tilfælde tage lang tid. Fotogaven fra Unmute kommer med dag-til-dag levering.

 4. Pakken kommer i en flot indpakning. Hvis dit køb allerede er flot ind når du køber den, så behøver ikke at bakse gavepapir, sakse og grimme tapestykker som sidder fast på fingrene. Stol på mig når jeg siger, at specielt kvinder, går op i hvordan gaven er pakket ind.

 5. Tænk over miljøet når du være en gave til hende. Hvis ikke det er for hendes skyld, så gør det for klodens. Nogle virksomheder laver produkter af upcyclede materialer, men andre investerer i klimaprojekter – Tjek evt. op på firmaets bæredygtighedspolitik inden du køber gaven til hende.

 6. Tænk over øjeblikket hvor gaven gives. Ligesom med vin, er indpakningen, fortællingen og stemningen omkring gaven afgørende for hvordan gaven modtages i momentet. Tag fusen på hende og du vil være sikker på, at hun fortæller om gaven til alle veninderne.

Tænker du over alle disse ting, er jeg sikker på at du kommer frem til en gave til hende, selvom hun ikke har ønsket sig noget. Når først din brainstorm er i gang, så skal der nok dukke nogle gode idéer op. Hvis du stadig mangler inspiration, så læs videre. Til sidst i artiklen kommer vi også med vores bud på den bedste gave til hende som allerede har alt.  

 

Forskerne er enige: Dette er den bedste gave

 

Hvad karakteriserer den bedste gave til hende? Forskerne er enige: Dette er den bedste gave.

"At vælge den forkerte gave kan være lidt risikabelt for dine personlige forhold, fordi det indikerer, at du ikke har noget til fælles," siger Elizabeth Dunn, en psykologiprofessor ved University of British Columbia i Canada. Hendes forskning har også vist, at uønskede gaver nogle gange kan have en negativ indvirkning på modtagerens opfattelse af et forholds fremtidige potentiale.

Da du ikke ønsker, at din julegave skal forårsage mere skade end gavn - hvordan kan du så være sikker på at vælge en gave, som modtageren vil elske? Psykologien har måske svaret. Vi har dykket dybt, og kigget på hvad forskningen siger omkring, hvad der definerer den gode gave. Det har givet os følgende svar:

 • Vær ikke bekymret over prisen på gaven

Skal du tømme pengepungen for at vise, hvor meget du holder af hende?

Forskning har faktisk vist, at det at bruge flere penge ikke altid garanterer en god gave. En undersøgelse viste, at jo dyrere en gave er, jo mere forventer afsenderen af gaven, at modtageren ville sætte pris på den. På trods af at afsenderne af gaven følte, at det var mere betænksomt at bruge mere, associerede modtageren af gaven ikke prisen med om gaven var god eller ej.

 • Tænk over den glæde gaven vil give på længere sigt

Et gennemgående tema i undersøgelser om gavegivning er, at det handler om at tænkte videre fra selve momentet som gaven gives og tænke mere langsigtet over om gaven bringer glæde for modtageren på sigt. Tricket til at give en fantastisk gave er, at tænke videre end det flygtige øjeblik, hvor man rent faktisk overdrager gaven.

Med andre ord er det måske ikke spændende at se en ven eller et familiemedlem åbne gaven som indeholder filmstreaming-abonnement, og derfor er du måske også mindre tilbøjelig til at give netop denne type gaver. Men faktisk så ville modtageren af denne gave blive virkelig glad, da det er en gave, som kan nydes ofte over rigtig lang tid.

 • Køb gaven baseret på fælles interesser

For at købe bedre gaver, foreslår psykologiprofessor Dunn at starte med noget, du har til fælles med modtageren. Hun siger, at i stedet for at tænke på dine egne præferencer og justere dem efter, hvordan du og modtageren er forskellig, skal du i stedet fokusere på det i har tilfældes, og vælge en gave ud fra dette.

For at gøre gaven endnu bedre, tænk da på en fælles interesse i har, og køb noget, som hun kan opleve og evt. noget som I kan opleve sammen. Et godt eksempel er koncertbilletter eller et madlavningskursus. Forskning har også vist, at oplevelsesgaver kan bringe dig og modtageren tættere på hinanden, selv hvis du ikke oplever gaven sammen med hende som du giver gaven.

 

Vores bud på den bedste gave til hende som har alt

 

Vores bud på den bedste, mest personlige gave til hende der ikke ønsker sig noget!

Nu til den store finale. Efter al den snak om tips, tricks, definitioner og forskning som omhandler den perfekte gave til kvinden uden ønskeliste, er det nu tid til at blive konkret. Hvis der er et faktum der understreger hvorfor du skal vælge en gave, som du selv har lavet, og som er personlig og menneskelig, så er det dette:

De fleste gemmer det håndskrevne kort, men glemmer alt om selve gaven. Det understreget hvad der virkelig betyder noget for modtageren af gaven: Det er tanken der tæller!

Baseret på alt de overstående, vil jeg foreslå at give hende en Unmute. En Unmute er en talende billedramme som du selv kan vælge foto og lydfil på. Således laver du den perfekte gave til kvinden der har alt:

 • Upload et foto af jer to sammen.
 • Optag din lydhilsen.
 • Vælg hvilken farve på rammen du vil have (sort, blå eller grøn).
 • Din Unmute sendes med dag-til-dag levering.

Så nemt er det. Den kommer smukt pakket ind, og når hun åbner den, bliver hun mødt af et flot indrammet billede af jer to. Allerede hér er hun helt sikkert ovenud begejstret.

Når hun så trykker på rammen og afspiller din lydhilsen, så vil jeg gerne garantere, at du får en reaktion som du sjældent har set fra modtageren af en gave. Du bliver dagens mand/kvinde i skysovs, og det vil være gaven hun snakker om til alle – Selvom at hun ikke havde ønsket sig noget, fik hun den bedste gave nogensinde.

Grunden til, at dette er en genial gave til kvinden der har alt er, at dette er noget som gør et stort indtryk, det er noget som hun aldrig har fået før, og som hun aldrig kommer til at få igen. Den er helt unik, den fortæller en smuk historie om jeres personlige forhold, og så kan den hænges på væggen og skabe glæde igen og igen.

Tilmed er Unmuten bæredygtig. Rammen er lavet af genbrugte fiskenet og det resterende CO2 udslip bliver kompenseret for ved at investere i klimaprojekter.

 

Fire Unmutes på en hylde som en gave til kvinden uden ønskeliste

 

Hvad skal jeg sige på min Unmute?

Kun fantasien sætter grænser. På din Unmute kan du fortælle hende hvor meget hun betyder for dig. Du kan synge en fjollet sang eller indtale et digt. Du kan fortælle om præcis det moment som du har valgt på fotoet. Du kan også fortælle om et helt unikt minde I to har sammen. Husk – Det er tanken der tæller. Den behøver ikke være perfekt.

Opsummering

En Unmute tikker alle boksene om hvordan man finder den bedste gave til hende når hun har nægtet at fortælle dig hvad hun ønsker sig. Den er personlig, flot pakket ind, hurtigt levering, betænksom, bæredygtig, overraskende og skaber glæde igen og igen. Voilá: Den perfekte gave til hende, der ikke ønsker dig noget.

Unmutes mission er at inspirere til, at vi husker at værdsætte hinanden i en tid, hvor alt går så hurtigt. Selv når dagligdagen er travl, er Unmute en nem og elegant måde, at få sagt de ting, man ikke får sagt så tit, som virkelig rammer plet hos modtageren, og som vil blive husket og værdsat resten af livet.

Jeg håber denne artikel gjorde dig klogere på hvordan du finder gaven til kvinden der har alt i 2022. Hav en skøn dag!


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen