Gaveidéer til ham

Gaveidéer til ham

Fem geniale gaveidéer til ham (bedste gaver til mænd 2022)

Hvordan giver man den bedste gave?

Når man skal finde en rigtig god gave, er det ikke altid nemt. Derfor har vi samlet geniale råd til hvordan du finder den bedste gave og nogle gode bud på hvad du kan give ham. Først er det vigtigt at forstå hvad der karakteriserer den gode gave.

Forskning viser, at den gode gave er defineret af to mål:

1) at gøre modtageren glad, og 2) at styrke forholdet til modtageren af gaven.

Det kommer nok ikke som en overraskelse for nogen, at dette er det vigtigst for at kunne give en fantastisk gave. Men det er et rigtig godt udgangspunkt for at forstå, hvordan man giver den bedste gave til ham.

Hvad skal du tænke over når du skal finde den bedste gave til ham?

Når man skal finde ud af hvordan man giver den bedste gave til ham, kan man se på det som et spektrum af to dimensioner. På den ene akse er betænksom til ubetænksom og på den anden akse er der ønsket til uønsket. De dårligste gaver er ubetænksomme og uønskede, mens de bedste gaver ønskede og betænksomme.

At gaven er ønsket, betyder ikke nødvendigvis, at den skal stå på hans ønskeliste. Det betyder bare, at det er en gave som modtageren rigtig gerne vil have. Dette betyder altså, at du kan slippe godt fra at give en uønsket gave, hvis bare den er betænksom – du har lagt mange tanker bag. At du læser dette blogindlæg, er derfor en rigtig god start ;-)

Nu har vi etableret hvad den gode gave er, og hvad du skal have i tankerne hvis du ønsker at give den ultimative gave til ham.

For at opsummere, skal gaven være betænksom, ønsket, gøre modtageren glad og styre forholdet mellem dig og ham du giver gaven til.

Nu er det så tid til at bliver mere specifik og konkret ift. hvordan du giver den bedste gave til faren, sønnen, broren eller manden i 2022.

 

5 forskellige gaveidéer til ham. Helse, skinke, Unmute, sauna og kaffe.

 

Vores bud på top-5 mest kreative, betænksomme og geniale gaver i 2022

Vi har gennemsøgt internettet for at finde de mest populære og ultimative gaveidéer til ham i 2022. Som du måske har lagt mærke til, har vi slet ikke nævnt gavens pris som en faktor for hvordan du giver en fremragende gave til en mand. Man har tendens til at tænke at jo større prisskilt på gaven, jo større glæde – Men dette er ikke tilfældet.

Vi har samlet et håndfuld geniale gaveidéer til ham som du frit kan bruge. Vi starter listen med idéer ud med de gennemtænkte og betænksomme gaver, og slutter af med de skæve og overraskende gaver.


Fem (5) fremragende, konkrete gaveidéer til ham
 

 

Oplevelsesgaven. En saunatur som gave til ham

  • Oplevelsesgaven: Sammensæt den selv.

Denne gaveidé er til manden som har alt. Du kan ikke give ham et fysisk produkt, så du må sammensætte din egen oplevelsesgave, baseret på tre (3) sjove aktiviteter I kan lave sammen. Denne gaveidé er samtidig en guide til hvordan man finder på den perfekte oplevelsesgave, fordi gaven til manden der har alt, er nemlig ikke en fysisk gave. Denne gave kræver noget tanke bag, men kommer helt sikkert til at gøre et kæmpe indtryk på ham.

Gaveidéen går ud på at I skal lave tre ting sammen som han godt kan lide:

1) Først på programmet er at starte dagen ud med noget sundt eller noget wellness. Dette kan f.eks. være saunaen på Københavns perle ”La Banchina”, som du kan booke tid til hér.

2) Næste ting på programmet er noget aktivitet i kan lave sammen. Oplevelsesgaver til mænd indeholder rigtig ofte en fysisk aktivitet. Dette er en meget populær gaveide. Den fysiske aktivitet kunne f.eks. være ud og spille golf på Amager på Royal Golf Club, hvor du kan booke tid til deres driving range hér.

3) Til sidst slutter den gennemtænkte gør-det-selv oplevelsesgave med mad og alkohol. En rigtig populær gave til ham er at invitere ham ud og spise. Specielt efter en dag med en masse sunde aktiviteter. På denne hjemmeside kan du finde restaurantgavekort fra Go Dream.

 

Dette forslag til gaven til ham er en Unmute talende billedramme fotogave

  • Indram jeres bedste minde: Den mest personlige gave

De aller bedste gaver er personlige og er unikke for det forhold dig og ham som modtager gaven har sammen. Hvis du skal vide en genial gave, skal du tænke ud af boksen – specielt hvis han er en mand som allerede har alt.

Denne gaveidé er noget af det mest unikke og originale: En talende billederamme med et foto fra din kamerarulle og en lydoptagelse fra dig til ham. Virksomheden som har opfundet disse talende billedrammer, er dansk og hedder Unmute Greetings. Inde på hjemmesiden uploader du dit foto og optager din lydhilsen hvorefter de indrammer og sender din fysiske manifestation af det minde i har sammen. Det fungere dermed sådan at du:

  • Uploader dit foto
  • Optager din lydhilsen
  • Din unikke Unmute sendes direkte til hans adresse

Det vil sige, at den Unmute-gave du giver ham, er den eneste af sin slags i hele verden. Hvis ikke denne gave giver ham et smil på læben, så ved jeg ikke hvad der vil. Det er en definitionen af en utrolig personlig gave, og modtageren forstår, at du har taget dig tiden til, virkelig at tænke over, hvordan du skulle lave denne gave. Så find et billede af jer to fra din kamerarulle, sig ”tillykke med fødselsdagen”, syng en sang eller fortæl historien bag det foto du har valgt til gaven. Selvom dette er en meget populær gaveidé, er hver Unmute forskellig, og derfor denne gaveidé personlig, uanset om han har fået gaven før – Det må være den bedste gaveidé længe.

 

En skinke på træholder i gave til manden som har alt

  • Serrano skinke 7kg med træholder: Den skøre og sjove gave.

Denne gaveidé er til ham som elsker mad og nyder at stå i et køkken – og nej, det er ikke den klassiske køkkenforklæde eller knivsliber. Denne gaveidé er en smule utraditionel og ret sjov.

Det er nemlig et 7kg lår af serrano skinke. Med denne gave kan han tilbyde alle sine venner et stykke lækker skinke når de kommer på besøg. Låret kommer på en stor og majestætisk træholder som låret flot kan stå på og som han kan skære det lækre, 12 måneder modnede kød af.

Dette vil helt sikkert være en kæmpe tilføjelse til fødselsfesten, og en gave som kan åbnes og nydes med det samme. Hér kan du finde en Jamón Serrano skinke fra grise som er fodret med naturlige fodderstoffer. Han vil helt sikkert synes at denne gave er sjov, kreativ og lækker.

 

Kaffekursus med latteart som gave til ham der har alt

  • Kaffekursus: Noget at glæde sig til

Denne gaveidé er simpel, du får måske endda selv noget ud af gaven, og så er det en gave som han vil bruge hver dag. Mange mænd elsker den bitre, sorte og energigivende drik. Kaffe er blevet en meget populær gaveidé, fordi at kaffe har fået en kæmpe renæssance de seneste år.

Kaffe bliver nørdet som aldrig før, og med denne skønne gaveidé kan han nu være med på snakken. Han vil lære alt fra latteart til espressoens grundprincipper, og vil han elske dig for at give ham en gave som han kan bruge hver morgen. Du kan endda selv tage med til kurset, så I kan lave en sjov aktivitet sammen. Book dit kaffekursus hér.

 

Gaven til ham i 2022 kunne være helsekost på abonnement

  • Abonnement på helseprodukter: Den sunde gave

Hvad med at give ham en gave som bliver ved med at give? Denne gaveidé er perfekt til manden som du gerne vil have til at passe lidt bedre på sig selv, fordi du holder så meget af ham. Denne gave er et abonnement sendt direkte til hans dør med diverse helseprodukter, såsom vitaminer, medicare, personlige pleje osv.

Mænd er ikke altid gode til at passe på sig selv – både deres indre og deres ydre. Nu laver vi en grov generalisering, men hvis han har drukket for mange øl i solen uden solcreme, så er dette lige gaven for ham. Ofte er cremer og helse en by i Rusland og måske endda et tabu for nogle mænd. Derfor kan du give ham gaven uden at han selv skal begive sig ud i en verden som er ham helt ubekendt.

Denne geniale gave kan du bl.a. lave på helsebiksen.dk hvor du kan du sammensætte et abonnement af produkter med alt fra kosttilskud, mineraler, vitaminer, personlig pleje, cremer og proteinpulver.

 

Opsummering: De bedste tips til gaven til manden i 2022

Vi har kommet med gode råd til hvordan du vælger den rigtige gave til ham. Vi har beskrevet hvad der gør en gave god. Og til sidste har vi kommet med de ultimative gaveidéer til ham.

Hvis vi skulle komme med ét overordnet råd, så handler det om at give ham en gave, som han kan mærke der er meget tanke bag, at den er personlig, og at den er lavet lige præcis til ham. 

Den mest personlige og ubestridt mest unikke gave på denne liste er den talende billedramme fra Unmute. Modtageren bliver overrasket når gaven bliver modtaget, kan lytte til den igen og igen, og så har mænd tit ikke så meget pynt og plakater på væggene – en Unmute kan være en genial tilføjelse til hans værelse. Læs hvordan du laver din Unmute gave hér.

Tak for at læse med, og held og lykke med at finde en gave til ham som han bliver glad for!


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen