SÅDAN LAVER, AFSPILLER OG OPHÆNGER DU EN UNMUTE

Den mest personlige gave på få minutter

Sådan laver DU DIN Unmute

DESIGN DIN UNMUTE

Upload eller tag et foto du synes passer til din Unmute. Efter upload har du mulighed for at beskære billedet, så det passer helt perfekt til rammen.

OPTAG DIN LYDHILSEN

Har du varmet stemmebåndet op? Nu er det nemlig tid til at indtale din lydhilsen. Du kan enten optage din egen unikke hilsen eller uploade en sang på helt op til 4 MB.

GRATIS LEVERING

Nu har du gjort alt arbejdet, og kan blot læne dig tilbage og glæde dig over, at du har lavet en unik hilsen. Vi går i gang med at samle din Unmute med det samme!

Sådan afspiller du din Unmute

HOLD KNAPPEN NEDE I 2 sekunder

Du afspiller din Unmute ved at holde nede på fotoet lige over buen i bunden af rammen. Knappen befinder sig altså bagved fotoet og skal holdes nede i 2 sekunder.

Det tager kun få minutter. Men hvad skal jeg sige...?

Det kan være du er nået til det punkt nu, hvor du tænker "nu skal det være!", men at der alligevel er nogle barrierer, der gør at du ikke helt ved, hvordan du skal komme i gang. Frygt ej, den situation er der hundredvis af andre, der også har stået i, men vi kan garantere, at alle disse personer er kommet i mål med en meget personlig og unik Unmute.

Men... hvor skal jeg starte?
Vi plejer at sige, at forsøger man at skabe det perfekte, så bliver man aldrig helt tilfreds, og i værste fald, så når man aldrig at få sendt sin Unmute. Og det er en skam. Derfor er det uperfekte helt perfekt, og det er netop det uperfekte, som er det mest nærværende for modtageren.

Prøv blot at starte med at sige noget. Det kunne være:
"Kære <sig navn>. Ja, du tænker nok, hvad Søren er det her for noget, men der er faktisk noget jeg gerne vil sige til dig..."

Så er scenen sat, og du er nu klar til at sige lige hvad du har på hjertet. Eller hvad der falder dig ind, mens du optager. Mange af os tænker over hvad vi vil sige mens vi snakker, og det gør, at der let sniger sig et ”øhh” eller to ind, og det er helt okay!

Hvordan foregår processen?
Ovenfor har vi synliggjort vores tre-trins proces om, hvordan du laver din Unmute på blot få minutter.

Sådan hænger du din unmute op

Den kan både hænges på din væg med søm eller vores specialdesignede skumklods med dobbeltsidet tape. Se videoguide og brugsanvisning nedenfor.

Videoguide til vægophæng med skumklods:

Placér ikke skumklods på skrøbelige overflader

Tapen må ikke placeres på overflader med lav sammenhængsstyrke, såsom:

- Tapet

- Porøs maling

- Blæst vinyl

- Savsmuldstapet

- Malet gipsplade

Disse overflader kan tage skade når skumklodsen fjernes. Hvis du er i tvivl, så test først på et diskret område.

Og som altid; Hvis du har nogle udfordringer eller spørgsmål så tøv ikke med at henvend dig til os på: team@unmutegreetings.dk.

Ansvarsfraskrivelse

Denne ansvarsfraskrivelse omhandler brugen af skumklodsen til vægophæng af Unmuten. Alle erklæringer, tekniske oplysninger og anbefalinger
indeholdt i dette dokument er baseret på tests eller erfaringer, som vi mener er pålidelige. Mange faktorer uden for vores kontrol kan dog påvirke brugen og ydeevne af produktet i en bestemt applikation,
herunder de forhold, hvorunder produktet anvendes og tidspunktet og miljøforhold, som produktet forventes at fungere under.

Da disse faktorer er unikt inden for brugerens viden og kontrol, er det væsentligt, at forbrugeren selv vurderer om produktet er egnet til et bestemt formål og egnet til forbrugerens applikation.

Hvis du selv vil undersøge tapens egenskaber inden brug så kan du læse 3M tapens produktbeskrivelse hér.