Fødselsdagsgave til hende - Unmute Greetings

Fødselsdagsgave til hende

Bare rolig, jagten på den perfekte fødselsdagsgave til hende, den kan trygt stoppe her!

Fødselsdagsgaver til hende, den er altid hård, men læs med her, for jeg har svaret til dig.

Fødselsdagsgaver er altid et evigt dilemma, som vi alle skal trækkes ud i hvert evigt eneste år. Derfor er det indlysende, at det er en anelse svært at finde en fødselsdagsgave til hende vi holder allermest af. I sær hvis vedkommende har nogle fødselsdage på bagen (vi skal passe på hvad vi siger), og du har været medvirkende til mange af dem, for hvad er det så lige du skal overraske hende med?

Jeg siger ikke at vi har svaret på alt, men en ting er dog sikkert jeg sikkert, vi har svaret på, hvad du skal give hende i fødselsdagsgave i år. Og du må gerne tage vores ord for, at vi er helt overbeviste om, at det vil være en gave som hun aldrig har modtaget før.

Fødselsdagsgave til hende

Er du klar til at give en helt unik fødselsdagsgave til hende?

I og med, at du stadigvæk læser med, og tak for det, så har du svaret ja til spørgsmålet, og er nu klar til at vide, hvordan du giver hende en meget unik og personlig fødselsdagsgave. Og hvor godt dit forhold til hende er, ja det betyder ikke det store i denne sammenhæng, for du kan helt selv styre, hvor mange følelser der skal lægges i.

Nå, nu må jeg hellere se at komme til dét det hele handler om. Den perfekte fødselsdagsgave til hende.

Den mest personlige fødselsdagsgave til hende *trommehvirvl*...

En talende billederamme med din lyd og dit billede! Det var måske ikke lige det du havde forventet at få serveret, for en talende billederamme....hvad er det lige det er?

Jeg kan godt forstå, hvis du ikke helt er med, men lad mig lige bruge 2 minutter på at forklare, hvorfor en talende billederamme fra Unmute er den perfekte fødselsdagsgave til hende.

Hvad er en Unmute - og hvorfor er det genialt!
Med en Unmute har det aldrig været lettere at give en personlig og helt unik fødselsdagsgave til hende med eget foto og lydhilsen.

Gør noget helt nyt, personligt og originalt. Overrask hende du holder af med en indrammet gave, der enten kan stå på skrivebordet eller hænge på væggen (vi sender et selvklæbende vægophæng med hver gang). 

Er du, ligesom mange andre, liiiiiidt sent ude med fødselsdagsgaven til hende i år?

Vi indrømmer det gerne. Vi er tit rigtig sent ude med vores fødselsdagsgaver, også selvom vi lige fra start af har haft alle de bedste intentioner, så ender vi alligevel med først at komme i tanke om fødselsdagsgaven nogle dage før fødselsdagen. Så når man står der nogle dage før eller måske endda dagen før, så er det man hurtigt finder et gavekort, som man så printer eller sender på mail, og gudskelov, så er fødselsdagsgaven alligevel i hus...

Men med en Unmute kan du dagen inde fødselsdagen rent faktisk lave den mest personlige gave, som hun nogensinde har fået før - og det tager kun nogle minutter. Det eneste du skal gøre er at uploade det billede du gerne vil have i billedrammen (det kan måske være et af jer to sammen), dernæst skal du indtale en lydhilsen, som kan vare helt op til 4 minutter (bare rolig, så lang behøves den ikke at være!). I din lydhilsen kan du fortælle hende lidt om, hvor meget du holder af hende, fortælle en sjov anekdote, synge en lille sang eller hvad du nu kan finde på. Det er heldigvis helt op til dig.

Og vupti, nu har du lavet en personlig fødselsdagsgave til hende på nogle få minutter. Er det ikke bare nemt og overskueligt?

Skal du have lidt hjælp til, hvad du kan sige i din fødselsdagshilsen til veninde eller fødselsdagshilsen til kæresten?

Prøv at lav en helt personlig Unmute


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen