Fødselsdagshilsen til veninde

Den bedste fødselsdagshilsen til veninde

Her følger 5 gode råd til, hvordan du kan strukturere din fødselsdagshilsen til veninden

En af dine veninder har snart fødselsdag, og du har garanteret alle de bedste intentioner om, at i år, der skal hun godt nok have en fødselsdagshilsen, som hun aldrig har fået før. Og selvom vi tit har de bedste intentioner, så kan det være svært at få formuleret, hvad det er vi virkelig føler for vores veninder. For skal man lige starte henne, og kan jeg overhovedet finde en god afslutning på det hele?

Alle de her tanker gør, at vi bliver en smule låst, og vi ender med (hvis vi overhovedet gør det), at lave en fødselsdagshilsen til vores veninde, som egentlig ikke var den vi havde tiltænkt til at starte med.


Da vi selv kender denne situation rigtig godt, så har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du får lavet den bedste fødselsdagshilsen til din veninde.

Den bedste fødselsdagshilsen til veninde

1. Din fødselsdagshilsen til veninden behøver ikke være perfekt

Tit og ofte, så har vi svært ved at lave vores fødselsdagshilsen fordi vi føler den skal være perfekt. Og selvfølgelig skal vi gøre os umage, og det vi også at du vil gøre, men det er ikke noget mere kedeligt end det perfekte! Vi foreslår, at du simpelthen bare giver den et skud til at starte med, og hvis ikke det lige flyder, så træk vejret, og skriv eventuelt nogle stikord ned, som du gerne vil bruge i din fødselsdagshilsen. Men bare husk, din fødselsdagshilsen behøver ikke være perfekt!

2. Hvad ville du selv blive glad for?

Vi mennesker er ikke så forskellige, og i og med, at I er veninder, så er der endnu større chance for, at I rent faktisk ligner hinanden på nogle forskellige punkter. Og på den måde, ja så er det lidt nemmere at vide, hvad det er din veninde vil blive glad for, for du kan egentlig bare tage udgangspunkt i dig selv. Så her er det OK at være en lille smule ”egoistisk” og tænke ”hvad ville jeg egentlig blive glad for, at der var med i den fødselsdagshilsen til mig?”. Brug det som udgangspunkt og så er du allerede rigtig langt.
 

3. Fortæl hvad du føler – lige fra hjertet

Der er ikke noget bedre end når mennesker fortæller præcis hvad de tænker. Det er dejligt befriende og vigtigst af alt; så kommer det lige fra hjertet. Gør derfor ikke en dyd ud af, at du skal holde dig selv tilbage og ikke vise for mange følelser – jo flere følelser jo bedre – det viser jo for pokker at I betyder noget for hinanden! Giv den en over nakken med, hvad din veninde betyder for dig, og så vil du ikke modtage andet end rosende ord for din fødselsdagshilsen!

4. Har du humor? Så brug den!

Humor er vejen til folks hjerter, og hvis du og din veninde har humor, så brug den da endelig i din fødselsdagshilsen til hende. Humor kan være med til at løse en masse ting op, og det vil måske også gøre det nemmere for dig at lave din fødselsdagshilsen, da det hele ikke behøver være så seriøst. Bring et smil frem på din venindes læber, og du har med garanti lavet den bedste fødselsdagshilsen til hende, hun nogensinde har modtaget!

5. Frembring et eller flere gode minder

Din veninde og dig har garanteret været en masse ting igennem sammen, både på godt og ondt, og hvis der er noget der kan bringe følelser frem, så er det fortidens bedrifter. Især, hvis man har delt mindet med en god veninde. Jeg tænker, at dig og din veninde har en masse gode minder sammen, så hvorfor ikke frembringe et af disse, og fortælle din veninde, at du virkelig holder meget af hende, og tit tænker tilbage på dette minde sammen. Det vil med garanti gå lige i hjertet (på den gode måde!).


Her var der 5 råd til, hvordan du kan lav din fødselsdagshilsen til din veninde, men inden jeg slipper dig, så synes jeg du skal have muligheden for at give din veninde en fødselsdagshilsen hun med garanti aldrig har fået før.

Lav en fødselsdagshilsen her, og giv din veninde en Unmute – vi vil næsten give grædegaranti!


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen