Unmute arrangementerUnmute arrangementer

Arrangementer

Til dig, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af det.

Opnå en betydelig rabat pr. Unmute ved større arrangementer

Ved større arrangementer har vi mulighed for at give en mærkbar mængderabat, så tøv endelig ikke, hvis du har et større arrangement i tankerne, hvor en Unmute vil passe helt perfekt!

EN UNIK KONFIRMATIONSINVITATION

"For pokker hvor har det været fedt at sende konfirmations indbydelsen ud via Unmute.

I forbindelse med sønnens konfirmation, valgte vi at sende en personlig Unmute til alle gæsterne, hvor han indtalte 18 forskellige personlige hilsner samt sin ønskeseddel.

Det er helt vildt hvor mange positive tilbagemeldinger vi har fået.

Tilbagemeldingerne har primært gået på, hvor personlig og unik indbydelsen var samt at det var meget specielt at opleve at min søn havde indtalt noget præcist til dem.

Og ja det kostede lidt mere end papir invitationen (også efter at jeg fik mængderabat), men come on, hvor tit er det lige man holder konfirmation. Reaktionen var det hele værd."

- René, tilfreds Unmute-kunde

Til en helt speciel anledning

"Vi tvivlede lidt på, om vi skulle sende fysiske invitationer med lyd ud via Unmute… ville vi kunne sige noget, der ikke lød plat…? Hvordan ville gæsterne tage i mod det…? Heldigvis sprang vi ud i det… masser af hygge og sjov med at indtale beskeden og en service og professionalisme fra Unmutes team, som vi aldrig har oplevet tilsvarende.

Feedback fra vores gæster kan næsten heller ikke beskrives… glædestårer, smil og totalt overraskelse. Både vi og gæsterne glæder os nu endnu mere til brylluppet.

Vi kan kun varmt anbefale Unmute. Af hjertet TAK."

- Rikke, tilfreds Unmute-kunde

Kontakt os vedr. dit næste arrangemnent

Vi sidder klar til at give dig et godt, så udfyld formularen nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.