Er sengetid en udfordring?

En Løsning til Trætte Forældre – Unmute og Norly&Friends

Hej trætte forældre! Er sengetid en konstant udfordring derhjemme?

Fortvivl ej, for vi har en hyggelig, effektiv og nem løsning til dig. Unmute og Norly&Friends går sammen for at hjælpe dig og dine børn med at få en god nattesøv: En Unmute med en Personlig Godnatsang med barnets navn. 

Vi forstår dig godt!

Vi forstår, hvor udmattende det kan være at kæmpe med søvnproblemer hos dine børn. Det er her, Unmute og Norly&Friends træder ind. De er eksperter i lydterapi, og i kombination med vores talende billedramme, har noget magisk at tilbyde!

Unmute - Dit Hemmelige Våben:

Lad os introducere Den Personlige Godnatsang Unmute. En personlig godnatsang på en Unmute, som barnet kan hører igen og igen. En fast putterutine er nøglen til at bringe ro til sengetid og hjælpe dine børn med at falde i søvn på en hyggelig måde. 

Hvordan virker det?

Unmute fungerer simpelthen sådan, at den skaber en dejlig atmosfære omkring sengetid. Med sin personlige godnatsang skaber Unmute en følelse af tryghed for dit barn. Det er som at have en trofast ven ved deres side.

Hvordan bruger jeg den i mit putteritual?

Unmute er naturligvis ikke en barnepige som putter dit barn for dig. Unmute skal ses som en forlængelse af jeres putteritual. Når barnet er puttet og skal fortsætte din rejse ind i drømmeland, sæt da Unmuten til at afspille barnets personlige godnatsang.

På den måde vågner barnet ikke op af at du forlader soveværelset. 
Den afspiller én gang, hvorefter der er en rigtig god chance for at barnet er dybt inde i drømmeland. 

Lær Mere:

Er du nysgerrig efter, hvordan Unmute og Norly&Friends kan hjælpe dit barn med at sove bedre? Tjek disse artikler for yderligere information:

Opsummering:

Det er tid til at sige farvel til søvnproblemer. Med Unmute og Norly&Friends kan du give dit barn den hygge og ro, de fortjener, og få en god nattesøvn tilbage til hele familien. 

Afspil din Unmute og lad søvnmagien opstå hos dit barn. 


Personlige Godnathistorier med Barnets Navn Perfekt Gave

NYHED

NU KAN BØRNEFAMILIER SOVE TRYGT

Nyt samarbejde kan være hemmeligheden til god nattesøvn hos børn!

Unmute og Norly&Friends har indgået et nyt spændende samarbejde. Med deres personlige godnatsang med barnets navn sigter de mod at hjælpe børnefamilier med at forbedre deres søvnkvalitet.