Sjove måder at give gavekort på

Sjove måder at give gavekort på

Er du på udkig efter en rigtig sjov måde at give et gavekort på.

Hvis ja, så er du havnet det helt rigtige sted, og du kan nu ånde lettet op; du behøver nemlig ikke lede længere.

Gavekort er en super god måde, at forkæle modtageren om det skal være til en fødselsdag, årsdag, konfirmation, barnedåb osv., da det giver modtageren muligheden for at have noget medbestemmelse over sin egen gave. Det kan være svært altid at "kræve" hvad det er man gerne vil have, men gennem et gavekort, så får du muligheden uden selv at kræve af det (smart!).

Og som det er med rigtig mange gavekort, så kan det være lidt kedeligt bare at give en lap papir eller sågar sende en e-mail, hvori der er en voucher eller lign., som symboliserer din gave.

Netop dette problem har vi en rigtig god og personlig løsning på. Så er du klar til at give et gavekort på en sjov måde?

Med en Unmute har du mulighed for at præsentere dit gavekort på en sjov, ny og anderledes måde, der med garanti vil vække glæde hos modtageren. I stedet for det klassiske a4-papir, hvor du selv forsøger at være grafiker, så har du her muligheden for at indsætte et billede og optage en lydhilsen, der forklarer modtageren, hvad det er I skal (hvis det er et gavekort til en oplevelse) eller blot, på en sjov og anderledes måde, forklarer hvad hensigten med gavekortet er.

Der er rigtig mange muligheder, men i bund og grund er Unmute bare en super nem og sjov måde at give et gavekort på.

Kunne du tænke dig at prøve? Så hop ind her og kom i gang med at lave din helt unikke Unmute i dag!


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen