Sådan får du personlige gaver til at indgå som et flot og bærende element i dit hjem - Unmute Greetings

Sådan får du personlige gaver til at indgå som et flot og bærende element i dit hjem

Sådan får du personlige gaver til at indgå som et flot og bærende element i dit hjem

Design selv en personlig fødselsdagsgave som  et flot boliginteriør  

Kender du en der mangler noget dekoration til hjemmet? Har du lyst til at give en personlig gave med dit eget touch? Så har vi gaveideen til dig.

På din kreative indretnings-rejse er det første der skal ske uden tvivl, at få malet væggene, få udset dig og valgt dine yndlingsmøbler – og sidst men ikke mindst, og få udnyttet dit hjem på den bedst mulige måde, ved at binde det hele sammen med hyggelige detaljer, hjemlige dekorationer. Personlige gaver kan være netop dét unik element der binder hele dit hjem sammen. 

Ja! Du hørte det rigtigt! Unmute kan super let blive en ideel tilføjelse til din indretning og hjælpe med at opnå et rent, nordisk look, som til stadighed er en af ​​de mest beundrede interiørstilarter verden over. 

Vi har skabt en firkantet billedramme i en dæmpet, rustik brun tone, der afspejler enkelheden i skandinavisk design. Jordbrun vil nemt gå sammen med forskellige nuancer af tidløse træmøbler, og på samme tid vil det give billedet mulighed for at tale for sig selv og give karakter & personlighed til et hvilket som helst rum.

Den anden enestående kvalitet ved en Unmute som indretningsdekoration er, at med et selvvalgt billede placeret indeni, vil du kunne opnå et anderledes og specielt udtryk i dit hjem, så jo mere farverigt og lyst billedet bliver – jo mere iøjnefaldende bliver det. 

Flere indretningsdekorationer kan sagtens placeres sammen side om side for at opnå et mere sofistikeret look. Derfor vil en Unmute smelte perfekt sammen med forskellige vaser, planter og andre interiør elementer i din bolig for en helt essentiel hygge fornemmelse.

Du undrer dig måske over, hvor du skal placere en Unmute Greetings eller andre indretningsdekorationer? Tja, det er en af ​​de salgs dekorative detaljer, hvor du ikke vil mase den i skuffen ugen efter, at have modtaget den, fordi den ser godt ud i interiøret. Vær derfor ikke bange for at fremvise det på billedehylderne, på et skrivebord eller på sengebordet.

Psst. Kender du nogen, der ville elske at modtage en personlig indretningsdekoration i Unmute Greetings format? Så tjek vores webshop for inspiration.


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen