Personlig indflytningsgave - Unmute Greetings

Personlig indflytningsgave

Giv en personlig indflytningsgave med et Skandinavisk look til boliginteriør.

Mangler du en indflyttergave eller en gave til det moderne Skandinaviske hjem? 

Hvis ja, så se med hér. Vi har gaveideen som både er personlig og har det nordiske look, som så mange prøver at skabe når du indretter deres lejlighed. Den perfekte indflyttergave med skandinavisk look. 

Uden tvivl starter den kreative bolig indretning med at male væggene, vælge komfortable møbler og udsmykke hjemmet ved at tilføje dekorative genstande til at skabe et unikt og hjemligt look. Mange kan rigtig godt lide den nordiske skandinaviske boligindretning. For at skabe et skandinavisk look kan en personlige billedegave være nyttig til at polere de sidste detaljer i hjemmet.

Unmute Greetings er indflyttergaven som er den ideelle tilføjelse til indretningen som kan give et nordisk look, hvilket stadig er en af de mest beundrede interiørstilarter. Vores flotte billedramme i dæmpet brun nordisk tone afspejler det minimalistiske skandinaviske design. Den jordbrune farve går rigtig godt sammen med forskellige nuancer af tidsløse møbler som findes i rigtig mange hjem. På samme tid giver det mulighed for at lade billedet tale for sig selv og tilføje noget ekstra til værelset.

Billedet kan nemlig rent faktisk “tale” for sig selv. Du kan optage eller uploade en stemningslyd, sang eller lydhilsen til billedrammen, som modtageren kan afspille igen og igen. Dét er både en personlig gave og et flot nordisk udsmykning til det Skandinaviske hjem. 

Flere dekorative stykker kan placeres sammen for at opnå et nordisk look. Derfor vil en billedramme fra Unmute Greetings smelte perfekt sammen med forskellige vaser, planter og andet boliginteriør som giver en karakteristisk, hyggelig stemning.

Med Unmute Greetings giver du altså en gave som både er personlig og som aldrig ender nederst i skuffen eller i skraldespanden. Det er en dekorativ detalje til det nordiske hjem som passer godt ind blandt en lang række interiør. 

Psst. Kender du nogen, der ville elske at modtage en personlig indflytningsgave, så lav en personlig gave her


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen