Gave til hende

En helt perfekt gave til hende

Hvordan finder jeg den perfekte gave til hende?

Det kan være svært at finde den bedste gave til hende, men som oftest er den bedste gave til hende også den mest personlige gave. Og så tænker du nok: hvordan er det så lige man finder den mest personlige og perfekte gave til hende? Som mænd vil vi gerne sørge for kvinderne i vores liv har det godt, og hvilken bedre måde er der at vise det på, end at give mor, mormor, ens kæreste, kone eller søster en rigtig god gave?

Der er næppe mange bedre ting, man kan gøre for hende. Men for os mænd er det oftest lettere sagt end gjort. Kvinder er oftest dygtige til at finde gode gaver, men det bliver straks værre når det er os mænd der skal finde den perfekte gave til hende i vores liv. Vi forsøger at lokke ønskelister ud af hende diskret, men oftest er det meget specifikke gaver hun ønsker sig, og derfor kan det være svært at købe en personlig gave til hende. For hvor personligt og sjov er det lige gaven kan blive, hvis den er 1 ud af 3 ønsker på hendes liste? Derfor skal vi tit lægge hovedet gevaldigt i blød, når vi skal finde den perfekte gave til hende, der både er sjov, personlig og uventet.

Perfekt gave til hende

5 gode råd til hvordan du finder den perfekte gave til hende

Heldigvis er der råd for hvordan du skal udtænkte det perfekte gavevalg til hende, og hvilke huskeregler du kan bruge for at finde den bedste gave til hende. Jeg har derfor samlet 5 gode råd til hvordan du finder den mest perfekte og sjove gave til hende:


1. Vælg en gave hun forbinder med jeres forhold

En god gave til hende, er en hun kan få glæde af i mange år, og som minder hende om jeres forhold eller en oplevelse i har haft sammen dig og hende. Det kan f.eks. være noget unikt fra den kæresteferie i var på sammen, eller fra en oplevelse i havde sammen på en tur dig og hende.

2. Sørg for at gaven ikke ender i skuffen

Giver du hende noget makeup i gave, bliver din gave formentlig et objekt der ender i makeup skuffen sammen med et hav af andre makeup artikler. Derfor vil din gave til hende ikke skille sig særligt ud, men blot være en af mange objekter. Mit råd er derfor at vælge noget til hende, som hun vil bruge så oftest som muligt – og gerne på daglig basis. Den gode gave til hende, som hun vil bruge meget, kan derfor være noget hun kan bruge i hverdagen. Måske noget, som hun kan have med sig rundt, eller som hun kan bruge til at dekorere sin lejlighed med. Et eksempel kunne være en flot pung, som hun kan have sine ting i når hun er ude, og derved blive mindet om gaven fra dig konstant. Hvis det er noget til hjemmet kan den perfekte gave til hende f.eks. være en billedbog med jeres minder, som hun kan have stående fremme på hylden, eller som kan ligge på hendes natbord.

Du kan lave en fotobog til hende via dette link

3. Vælg en gave til hende som er unik.

Kvinder, piger, mødre, søstre, bedstemødre, papsøstre, bonusmødre – whatever you name it – så er fælles for alle kvinderne i vores liv at de gerne vil have en gave som er unik til hende. Derfor er det en fordel hvis du kan finde en gave til hende, som har et særpræg på den ene eller anden måde. Det kan f.eks. være hvis du køber en taske til hende, men selv sætter dit særpræg på den. Det kan også være at du køber en meget speciel gave til hende, som du ved der ikke findes andre af.

Et andet bud på en unik gave til hende er en gave der er unik fordi, at den har krævet noget af dig at lave til hende. Det kan f.eks. være at du har skræddersyet en unik oplevelsesdag til hende, hvor du forkæler hende en hel dag med sjove aktiviteter. Et godt sted at state kan f.eks. være med et restaurantbesøg på restauranten ”Dinner in the Dark”, hvor i skal spise og drikke i buldrende mørke. En oplevelsesgave hun med garanti vil huske.

Du kan læse mere om konceptet her

4. Den perfekte gave til hende behøver ikke være materialistisk

Den perfekte gave til hende er ikke altid den dyreste taske eller de mest sjældne øreringe, som du kan få fingrene i. Den gode og sjove gave til hende kan også være en unik dag eller en unik oplevelse, som hun får sammen med dig. Selvom hun måske ønsker sig den dyre Balenciaga taske er det nok ikke tasken, som hun vil mindes om når hun tænker på dig om 20 år. Så vil hun tænke på dig og de gode minder hun fik i gave af dig.

De gode minder betyder nemlig meget mere for os og hende, selvom vi også craver de materialistiske ting som dyre tasker på overfladen. Men det der virkelig er vigtigt for hende, er i virkeligheden af du har givet hende sjove oplevelser som gaver. Måske bliver hun overvældet af balenciaga tasken første dag hun går med den, men så bliver det altså også hverdag igen, hvor hun ikke kan blive ved med at flyve højt på at have fået en dyr taske i gave af dig. Hun vil derimod leve højt og længe på de sjove oplevelser du har givet hende. Derfor vil jeg anbefale dig at tænke i at skræddersy nogle sjove oplevelser og give hende i gave, som bliver til sjove minder hun har resten af sit liv. Det er i sandhed dét det gælder om, når vi vil give gaver til hende i vores liv. Et godt bud til en god oplevelsesgave til hende kan være ballonflyvning for 2, som du finder via dette link.

5. Giv en gave til hende der har krævet noget af dig

Pigerne og kvinderne i vores liv vil gerne have en gave der har krævet noget af dig at lave eller give. Hvis hun kan mærke at du har gjort noget ekstraordinært, som hun måske ved har været svært for dig, så er det kun en fordel for hende. Hvis hun ved, at det har krævet noget af dig at lave gaven, så vil gaven være ekstra special og betydningsfuld for hende. Vi har det nemlig med at sætte størst pris på de gaver, som vi ved har krævet noget af os at lave – og det gælder især hende i dit liv. Derfor er mit råd til dig at gå en vej, som du måske synes er lidt grænseoverskridende for dig, da det vil være den perfekte gave til hende, som hun vil huske. Det kan f.eks. være at du giver hende en kærlighedserklæring på en måde, som kræver at du åbner dig ekstra meget op for hende. Vi mænd er som regel dårligere end vores kvinder til at vise følelser, men hvis vi kan gøre netop det vil kvinden i vores liv lægge ekstra stor betydning i gaven, og du vil score mange point hos hende.

En gave der kræver ekstra meget af os mænd kan f.eks. være, at indtale en personlig kærlighedserklæring til hende, hvor vi fortæller hvor meget hun betyder for os, eller hvor meget den første ferie eller den første oplevelse med hende betyder for os. Altså der, hvor det hele startede med hende, og hvor gnisterne slog for første gang. Hvis du så samtidigt kombinere det med et fotografi af dig og hende fra den første ferie eller første oplevelse du havde med hende, så er du efterhånden rigtig godt på vej til at give hende noget helt unikt, som kan være den perfekte gave til hende. Sådan en gave kan f.eks. være en Unmute til hende.

På en Unmute får du mulighed for at indtale en kærlighedserklæring til hende, som du kan kombinere med et billede af dig og hende. Så laver Unmute det om til en fysisk talende billedramme, som hun kan have hængende i sit køkken, eller stående på sit natbord og høre din kærlighedserklæring til hende, så snart hun savner dig. Det kunne også være en hvilken som helst anden gave til hende i denne boldgade, som du finder på. Det vigtigste er bare, at hun skal vide det virkelig har krævet noget af dig, at få åbnet op på den måde – men hvis du formår at gøre det, så vil hun elske dig for det.

Læs mere om, hvad Unmute er og hvordan du laver en personlig gave


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen