Lav selv konfirmationsinvitation - Unmute Greetings

Lav selv konfirmationsinvitation

Lav selv personlige konfirmationsinvitationer 2022

Design selv en konfirmationsinvitation med eget foto og lydinvitation

Design din egen helt originale invitation, hvor konfirmanden selv indtaler indbydelsen. Konfirmanden kan helt selv vælge om han/hun vil lave personlige invitationer til alle gæsterne eller lave én indbydelse som alle får. Uanset hvad vil et konfirmationskort med lyd virkelig overraske modtageren.

Hvis du er træt af at give de kort, som du kan købe i butikkerne eller online med computerskrevet tekst, så er en Unmute det helt rigtige. Det at lave og sende konfirmationsinvitationer skal være en sjov og festlig oplevelse. Modtageren bliver så glad for at høre din stemme og at du har taget dig tiden til at lave en personlig hilsen.

Konfirmationsindbydelser med egne fotos

Der er tradition i Danmark for at konfirmationsinvitationerne kommer med et billede af konfirmanden. Disse invitationer bliver typisk hængt på køleskabet og gemt i mange år frem. Laver du en Unmute som indbydelse med dit eget billede og lydhilsen på, så kan modtageren have den stående i flere år frem. Den flotte og rustikke genbrugsramme rundt om billedet tager sig rigtig flot ud i de danske hjem. At lave sin egen indbydelse til konfirmationen på en sådan måde giver en helt unik og smuk oplevelse for modtageren, som tilmed skiller sig ud!

Sådan designer og sender du nemt kreative konfirmationsinvitationer:

  1. Tryk på ’Design din Unmute’
  2. Optag din konfirmationsindbydelse
  3. Upload dit eget foto
  4. Skriv evt. et kort med praktisk information om konfirmationen
  5. Godkend din personlige invitation og vælg levering

Personlige invitationer som gør et unikt indtryk

Optager konfirmanden invitationen gør det altid et rigtig stort indtryk på modtageren. Når den kommer i en smuk ramme med eget foto oveni, så er der ikke et øje tørt. De fleste invitationer ligner hinanden, så hvis du har lyst til at din indbydelse skal skille sig ud, så lav din egen Unmute og glæd dig til reaktionerne du får fra modtagerene. Det er en ny og kreativ måde at sætte gang i forventningens glæde inden den store dag.

En smuk ramme i nordisk design lavet i 100% genbrug

Konfirmandens indtalte invitation og uploadede foto indrammes i vores smukke billedramme i nordisk design med ben så den kan stå på mindeskabet og pynte hos modtageren. Rammen er designet og lavet i Danmark i klimavenligt genbrugsmateriale. Aldrig har en konfirmationsinvitation været så gennemført, unik og personlig.


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen