Julegave til under 300 kr.

Julegave til under 300 kr.

Skal vi hjælpe dig med en julegave til under 300 kr.?

Hvis du er på udkig efter en julegave til under 300 kr., så er du havnet det helt rigtige sted. Ikke nok med, at du her kan få den mest personlige gave til under 300 kr., så er du også få minutter fra at have lavet en gave, der vil blive ved med at give.

Og er det ikke det vi ønsker? At gaver ikke blot bliver gemt væk, men at de kan skabe glæde og lykke langt ud i fremtiden?

Julegaver til under 300 kr. bliver tit og ofte det samme, og du ender med en generisk julegave, der ikke har så meget personlig og charme som du ønsker. Du overvejer måske endda helt selv at lave din julegave, men mangler måske liiiige de kreative egenskaber. Men bare rolig, vi har den helt perfekte julegave under 300 kr.

En personlig julegave, der med garanti vil skabe glæde mere end én gang.

Som sagt, så kan julegaver til under 300 kr. hurtigt havne i skuffen, men hvis gaven er personlig, så er det fuldstændig ligemeget hvor meget du har givet for den, det handler mere om den kærlighed du har lagt i julegaven. Og med en Unmute, der kan du lægge så meget kærlighed du overhovedet har lyst til i julegaven.

Hvis ikke du ved hvad en Unmute er, så er det en talende billederamme, hvor du har mulighed for at indsætte dit eget billede og optage en lydbesked på helt op til 4 minutter. Men bare rolig, din lydhilsen behøver bestemt ikke at vare så lang tid; det er nemlig helt op til dig selv.

Såååååå, hvad kræver det så lige af mig, tænker du måske
Det kræver faktisk ikke det store. Det eneste du skal have klar er et billede, som måske viser dig og den person du giver det til eller noget helt andet - det er kun fantasien der sætter grænser. Hernæst skal du varme stemmebåndet op, for nu skal du til at indtale din julehilsen eller hvad du nu har lyst til. Giv den gas, og tænk ikke for meget over, hvordan du lyder eller hvad du siger. Hvis ikke du er tilfreds, så sletter du bare lyden og laver en ny - du kan endda redigere i lyden hvis du vil det.

Så hvad venter du på? Unmute er den perfekte gave til under 300 kr., og på bare 4 minutter har du lavet den mest personlige julegave, som modtageren med garanti vil elske!

Glædelig jul!

 


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen