Gaveidéer til hende 2022

Gaveidéer til hende (2024)

De bedste gaveidéer til hende (2024) | De 8 mest personlige gaver til kvinder

Hvis du mangler inspiration eller idéer til hvordan du finder den bedste gave til hende, så er du kommet til det rette sted. Uanset om hun har en lang eller tom ønskeliste, så kan du hér finde hjælp til at finde den perfekte og mest personlige gave til hende. Er anledningen søsters fødselsdag, årsdag med konen eller afskedsgaven til din kvindelige kollega? Disse gaveidéer er skræddersyet til at hjælpe dig til, at finde den bedste gave til hende i 2022.

Hvilke gaver kan kvinder bedst lide?

Kvinder, ser det ud til, tager imod en gave og nyder den virkelig, mens mænd pakker en gave ud og straks føler en forpligtelse over for giveren. Ifølge studier, er en gave en byrde for mænd, og for kvinder er en gave simpelthen en dejlig ting at modtage. Dette er altså en god motivation for at finde den perfekte gave til kvinden i dit liv.

For kvinder er de meningsfulde og personlige gaver dét som gør et størst indtryk. Gaverne behøver ikke koste en formue – Kvinder værdsætter tanken bag ved gaven højere end prisskiltet. Hvis du kan vise hende, at du har lagt meget tanke bag valget af gave, så er du rigtig langt!

Nu vil vi komme med et bud på de otte (8) mest gennemtænkte og personlige gaveidéer til hende, som vil gøre hende rigtig glad.

 

8 geniale gaveidéer til hende

 

Gaver til hende: Liste med otte (8) geniale gaveidéer til kvinder 

 • Smykker fra ix Studios: Den klassiske, sikre gave til hende

Det her er det klassiske bud på en god gave. For selvom at hun nok har modtaget smykker i gave flere gange før, er der stadig noget meget stærkt symbolsk og kærligt ved at give smykker. Hvorfor fikse noget som ikke er gået i stykker? Smykker har siden tidernes morgen været en eksemplarisk gave at give som mænd til kvinder.   

Hos ix Studios i København (sælger også online), laver de kvalitetssmykker fra dansk håndværk designet af Louise Mygind Andersen. Se deres udvalg af alt fra øreringe til harmbånd i guld og sølv hér.

 • Hævekurve: Gaven til hende som bager brød

Skal du give en gave til en kvinde som er vil med at bage brød og boller? Har hun altid en surdej og halv pakke gær i køleskabet? Så læs med hér.

Du har måske hørt hende bande om morgenen når brødet ikke er blevet så stort og luftigt som hun havde regnet med inden den røg i ovnen. Hemmeligheden bag et luftigt og fyldigt brød er at brødet får optimale forhånd for at hæve. Mange ved ikke, at den klassiske glatte skål nemt får dejen til at falde sammen. Hævekurven hjælper hævningen så dejen ikke glider ned i skålen.

Derfor vil hun helt sikkert blive rigtig glad for denne gave, hvis ikke hun allerede er i besiddelse af en hævekurv. Udover at være praktisk, så er den også flottere end den glatte skål og kommer til at pynte flot i køkkenet. Hér finder du links til to hævekurve (runde og ovale) med tilhørende stofklæder som hjælper på at skabe en flot og sprød overflade og skorpe. Hvis hun er glad for at bage brød eller måske har set rigtig mange afsnit af den store bagedyst, så er dette en genial gaveidé til hende.

Hermed links til hævekurvene: Rund hævekurv og stofklæde & Oval hævekurv og stofklæde. Hvis du bestiller disse gaver hjem, koster det dig i alt kun 275 DKK eksl. fragt. 

 

Tre Unmutes som gaven til hende

 

 • En talende billedramme fra Unmute: Den mest personlige gave til hende

Har du nogensinde spurgt dig selv: Hvordan laver jeg den mest personlige gave til hende? Hvis du godt kan lide at give gode gaver, så har du nok. Vi har et rigtig, rigtig godt bud på en personlig, overraskende og bæredygtig gave, som bliver ved med at give igen og igen.

Du laver den mest personlige gave ved:

 • At lave eller designe hele eller dele af gaven selv.
  Hvis du selv har lavet gaven, så ved hun at den er den eneste af sin slag i verden. Dét er noget som virkelig gør indtryk.
 • At få gaven til at handle om det unikke forhold du har til hende.
  Alle har et eller andet unikt de har oplevet sammen – Udnyt dét til at finde den mest personlige gave til hende.
 • At vise hende at du virkelig har tænkt over den gave du giver hende.
  Det er altid de mest betænksomme og personlige gaver som hun taler om med veninder dagen efter. Skal det ikke være dig og din geniale, gennemtænkte gave hun taler om i år?

Nu kender jeg kriterierne. Men hvor finder jeg så den mest personlige gave til hende online?

Det har vi heldigvis et rigtigt godt bud på. Inde på www.unmutegreetings.dk designer du selv din helt egen Unmute gave med foto og optager din egen lydhilsen som bliver indrammet. Denn fotogave kan hun have Unmuten stående eller hængende på væggen og afspille den igen og igen – Som en plakat med lyd eller et fysisk eksemplar af et minde i har sammen. Når hun trykker på rammen, afspiller din lydhilsen, og vil hun med garanti blive sindssygt overrasket og rørt over at høre din stemme. Hun forstår, at med denne gave har at du har taget dig tiden til at vælge et foto, tænke over hvad du skulle sige og lave din optagelse. Dét er utroligt personligt og en gave som kvinder vil elske – De er endda så selvsikre på produktet, at de giver 100% tilfredshedsgaranti.

Er fødselsdagen eller anledningen allerede om et par dage? Bare rolig. Normalt tager specialdesignede ting lang tid at få produceret, men imponerende nok har Unmute Greetings leveringstider helt ned til 1 (ja én) dag! 

 

Glad kvinde fordi hun fik den bedste gave

 

 • Koncertbilletten: Den festlige gave til hende

Denne gaveidé til hende er ret ligefrem men til gengæld super festilig. Lad mig beskrive:

1) Find hendes yndlingsspilleliste på Spotify

2) Lav en liste af de kunstnere hun bedst kan lide

3) Søg på Google efter billetter til disse kunstnere

4) Voilá, du har nu både givet en sjov og ret personlig gave. Ved at give billetter til en kunstner som hun godt kan lide, viser du at du ved ting om hende og at du ved hvad hun godt kan lide. Det er noget som vælter kegler!

Den eneste bagdel ved denne gaveidé er at det er lidt kedeligt bare at give et printet papir i gave. Derfor foreslår vi at du kombinerer denne gave med den Unmute som vi har beskrevet ovenfor. Du kan vælge et billede af artisten, et albumcover eller et billede af jer to. Derefter kan du selv uploade en af kunstnerens sange eller selv synge hvis selvtilliden tillader det ;) Du kan dernæst tilføje et par ord om hvorfor du giver hende denne geniale gave. Sikke en måde at give en koncertbillet på!

Bliver denne kombination af koncertbillet + Unmute for stor til budgettet, kan du købe du din koncertgave hos Ticketmaster og få dem pakket ind i en fin lille gaveæske.

 • Levende lys: Den æstetiske og hyggelige gave til hende

Ved denne gaveidé tænker du måske: Hvorfor skal jeg dog give hende fyrfadslys i gave? Forsvinder de ikke med det samme? Og er lys ikke bare sådan nogle kedeligt hvide fyrfadslys fra IKEA? Men denne gaveidé har faktisk mere at byde på end som så.

Levende lys kan fås i rigtig mange former, farver og dufte. Kan du give hende lys med de dufte og farver som du ved hun godt kan lide, så er der helt sikkert plus på kontoen. Hvis hun går op i bæredygtighed, har du også mulighed for at vælge levende lys som er gode for klimaet. Denne gave viser varme, personlighed og er super hyggelig – en type gave som mange kvinder vil elske.

 

8 forskellige gaveidéer til kvinder

 

 • Strikkeudstyr: En ny hobby

Hvis hun er glad for at strikke, hækle eller hvis du tænker at hun har brug fra en ny og afslappende hobby – Så er dette måske lige gaven for hende. Stoffet til at strikke er dyrt, så hvis hun allerede strikker, mangler hun helt sikkert mere stof og vil blive rigtig glad for at få dette i gave. Skal du tænke lidt mere ud af boksen, kan du købe mønstre og vejledninger til hvordan du strikker alt fra busker til kjoler hér.

Denne gave fungerer også rigtig godt til kvinden som aldrig har strikket før. Hun har helt sikkert overvejet at begynde og strikke før, men fik sig aldrig taget sammen. Så hvis du giver hende et starter-kit til at strikke, så vil hun helt sikkert blive rigtig glad for denne betænksomme gave. 

 • En vase fra Stori: Til kvinden som elsker nordisk design

 Denne vase blev en rigtig, rigtig populær gave til kvinder i starten af 2022 da Lucas Rantzau var i Løvens Hule tilbage i januar. Hans specialdesignede Ballerina Glas Vase blev revet ned fra hylderne. Derfor er det næsten garanteret, at kvinden du giver denne gave, vil blive rigtig glad.

Hun bliver ekstra glad for gaven, hvis du laver finten, og køber en buket blomster med til vasen. En kombination af gaver som hun kommer til at blive meget imponeret over! Den er også i den mere pricy ende af skalaen, men hvis pengene ikke er det store problem, så er dette en genial gave.

 • Den bæredygtige: Til hende som går op i klimaet

Hvis kvinden du skal give en gave, går meget op i bæredygtighed, er dette den bedste gaveidé til hende. Der er mange populære hjemmesider med forskellige fantastiske, klimavenlige gaver som du kan give til hende.

F.eks. har hjemmesiden Planetwise alle mulige bæredygtige gavekits. De har alt fra æsker med gavesæt til gavekurve og køkkensæt. Produkterne er lækre, flotte og kommer i en smuk indpakning. Det er høj kvalitet, brugbart og gennemtænkt. Hvis du ved hun går meget op i miljøet er dette en personlig og betænksom gave til hende. Klik på linket ovenfor, og dyk ned i deres store udvalg af gavekits til den klimabevidste kvinde.

 

Resumé: Den bedste gaveidé til hende (2024)
Vi har nu kommet med gode råd og konkrete gaveidéer til, hvordan du finder den aller bedste gave til hende. Om end det er til fødselsdag, årsdag, konfirmation eller studentergave, så virker disse tips og idéer på tværs af aldersgrupper.

Vi beskrev hvordan du kunne lave den mest personlige gave nogensinde ved at bruge Unmutes talende billedramme til at indramme et helt unikt moment i har sammen med lyd og foto.

Vi beskrev også hvordan du kunne bruge din viden om hende, til at tænke dig frem til den bedste gave som hun med garanti vil blive rigtig glad for.

Tusind tak for at læse med, og held og lykke med at finde den bedste gave til hende!


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen