Gave til mormor

Gave til mormor

Kunne du godt tænke dig at finde en god gave til mormor?

At finde en gave til mormor kan være svært, men denne guider klæder dig godt på med tips og tricks til hvordan du finder den perfekte gave til mormor

Det kan være svært at finde den bedste gave til mormor, men som oftest er den bedste gave til mormor også den mest personlige gave. Og så tænker du nok: hvordan er det så lige man finder den mest personlige og perfekte gave til mormor? Som drenge og mænd vil vi gerne sørge for kvinderne i vores liv har det godt, og hvilken bedre måde er der at vise det på, end at give mormor en rigtig god gave?

Der er næppe mange bedre ting, man kan gøre for hende. Men for os mænd er det oftest lettere sagt end gjort. Kvinder er oftest dygtige til at finde gode gaver, men det bliver straks værre når det er os mænd der skal finde den perfekte gave til en af de vigtigste kvinder i vores liv, nemlig vores kære mormor. Vi forsøger at lokke ønskelister ud af hende diskret, men oftest er det meget specifikke gaver hun ønsker sig, eller også er det slet ingenting.

Gave til mormor

For i al den tid du har levet, og din mor har levet har din mormor haft mulighed for at skrabe ting sammen, så hvad i alverden mangler en kvinde som hende overhovedet? Sikkert ingenting, hvis du spørger hende selv. Og netop derfor kan det være svært at købe en personlig gave til mormor. For hvor personligt og sjov er det lige gaven kan blive, hvis der blot er 1 eller 2 ønsker på hendes ønskeliste? Derfor skal vi tit lægge hovedet gevaldigt i blød, når vi skal finde den perfekte gave til mormor, der både er sjov, personlig og uventet.

5 gode råd til hvordan du finder den perfekte gave til mormor

Heldigvis er der råd for hvordan du skal udtænkte det perfekte gavevalg til mormor, og hvilke huskeregler du kan bruge for at finde den bedste gave til hende. Jeg har derfor samlet 5 gode råd til hvordan du finder den mest perfekte og sjove gave til mormor:

  1. Vælg en gave til mormor hun forbinder med jeres forhold

En god gave til mormor, er en hun kan få glæde af i mange år, og som minder hende om jeres forhold eller en oplevelse i har haft sammen. Det kan f.eks. være noget unikt fra den familieferie i var på sammen hele familien, eller fra en oplevelse i havde sammen på en tur dig og din mormor.

  1. Sørg for at gaven til din mormor ikke ender i hendes kommodeskuffe

Giver du din mormor noget makeup i gave, bliver din gave formentlig et objekt der ender i makeup skuffen sammen med et hav af andre makeup artikler. Derfor vil din gave til hende ikke skille sig særligt ud, men blot være en af mange objekter. Mit råd er derfor at vælge noget til mormor, som hun vil bruge så oftest som muligt – og gerne på daglig basis. Den gode gave til mormor er derfor noget hun vil bruge meget, og derfor er det godt at vælge noget hun kan bruge i hverdagen.

Måske noget, som hun kan have med sig rundt, eller som hun kan bruge til at have derhjemme. Et eksempel kunne være en flot pung, som hun kan have sine ting i når hun er ude, og derved blive mindet om gaven fra dig konstant. Hvis det er noget til hjemmet kan den perfekte gave til mormor f.eks. være et billede af hele jeres familie, som hun kan have stående fremme på hylden, eller som hun kan hænge i entréen eller i køkkenet. Du kan sammensætte en billedplakat til din mormor.

  1. Vælg en unik gave til mormor

Kvinder, piger, mødre, søstre, bedstemødre, papsøstre, bonusmødre – whatever you name it – så er fælles for alle kvinderne i vores liv at de gerne vil have en gave som er unik til dem. Derfor er det en fordel hvis du kan finde en gave til mormor, som har et særpræg på den ene eller anden måde. Det kan f.eks. være hvis du køber en taske til hende, men selv sætter dit særpræg på den. Det kan også være at du køber en meget speciel gave til din mormor, som du ved der ikke findes andre af. Et andet bud på en unik gave til hende er en gave der er unik fordi, at den har krævet noget af dig at lave til hende. Det kan f.eks. være at du har skræddersyet en unik oplevelsesdag til mormor, hvor du forkæler hende en hel dag med sjove aktiviteter. Et godt sted at starte kan f.eks. være at kigge nærmere på de 10 flotteste og bedst ratede minigolf baner i Danmark. En dag med minigolf og dit selskab er helt klart en oplevelsesgave mormor med garanti vil huske. Du kan vælge den minigolfbane der passer bedst til jer.

  1. Den perfekte gave til mormor behøver ikke være materialistisk

Den perfekte gave til hende er ikke altid den dyreste taske eller de mest sjældne øreringe, som du kan få fingrene i. Den gode og sjove gave til mormor kan også være en unik dag eller en unik oplevelse, som hun får sammen med dig. Selvom hun måske ønsker sig den dyre elcykel er det nok ikke elcyklen, som hun vil mindes om når hun tænker på dig om 10 år. Så vil hun tænke på dig og de gode minder hun fik i gave af dig. De gode minder betyder nemlig meget mere for hende, selvom vi også craver de materialistiske ting som dyre tasker på overfladen. Din mormor vil derimod leve højt og længe på de sjove oplevelser du har givet hende. Derfor vil jeg anbefale dig at tænke i at skræddersy nogle sjove oplevelser og give din mormor i gave, som bliver til sjove minder hun har resten af sit liv. Det er i sandhed dét det gælder om, når vi vil give gaver til kvinden i vores liv, nemlig vores mormor. Et godt bud til en god oplevelsesgave til mormor kan være at gå til banko sammen, eller en af de andre sjove arrrangementer Broders tilbyder. Du kan se dem alle sammen her.

  1. Giv en gave til mormor der har krævet noget af dig

Pigerne og kvinderne i vores liv vil gerne have en gave der har krævet noget af dig at lave eller give. Hvis din mormor kan mærke at du har gjort noget ekstraordinært, som hun måske ved har været svært for dig, så er det kun en fordel og noget, som hun virkelig vil værdsætte. Hvis din mormor ved, at det har krævet noget af dig at lave gaven, så vil gaven være ekstra special og betydningsfuld for hende. Vi har det nemlig med at sætte størst pris på de gaver, som vi ved har krævet noget af dem vi har fået dem af at lave – og det gælder især for din mormor, som bliver ekstra stolt af hendes lille øjesten ;-) Derfor er mit råd til dig at gå en vej, som du måske synes er lidt grænseoverskridende for dig, da det vil være den perfekte gave til din mormor, som hun vil huske.

Det kan f.eks. være at du giver din mormor en kærlighedserklæring på en måde, som kræver at du åbner dig ekstra meget op for hende. Vi mænd er som regel dårligere end vores kvinder til at vise følelser, men hvis vi kan gøre netop det vil vores mormor lægge ekstra stor betydning i gaven hun får fra dig, og du vil score mange point hos hende. En gave der kræver ekstra meget af os at lave kan f.eks. være, at indtale en personlig kærlighedserklæring, hvor vi fortæller hvor meget vores mormor betyder for os, eller hvor meget vi sætter pris på alt hvad hun har gjort for os. Hvis du så samtidigt kombinerer det med et fotografi af dig og mormor som du virkelig ved betyder noget for hende (evt. et billede fra din barndom), så er der vist tudegaranti af lykke fra mormor. Hvis du formår dét, så har du i sandhed givet ikke bare en god gave til mormor, men en gave som er unik og som din mormor vil huske for livet.

Sådan en gave kan f.eks. være en unik Unmute til din mormor. På en Unmute får du nemlig mulighed for at indtale en kærlighedserklæring (eller måske fortælle: ”kan du huske dengang hvor…”, som du kan kombinere med et billede af dig og hende. Så laver Unmute teamet det om til en fysisk talende billedramme, som din mormor kan have hængende i sit køkken, eller stående på sit natbord og lytte til igen og igen (eller måske bare hver gang savnet til dig bliver for stort). Det kunne også være en hvilken som helst anden gave til hende i denne boldgade, som du finder på.

Det vigtigste er bare, at hun skal vide det virkelig har krævet noget af dig, som bliver et kært minde hun kan have med sig hele livet. Hvis du formår at give hende det, så vil din mormor elske dig for det. Du kan læse mere om hvad Unmute er og hvordan du laver en unik Unmute til hende på dette link: https://unmutegreetings.dk 


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen