Gave til mor - Unmute Greetings

Gave til mor

Kunne du godt tænke dig at finde en god gave til mor?

At finde en gave til mor kan være svært, men denne guider klæder dig godt på med tips og tricks til hvordan du finder den perfekte gave til mor

Det kan være svært at finde den bedste gave til mor, men som oftest er den bedste gave til mor også den mest personlige gave. Og så tænker du nok: hvordan er det så lige man finder den mest personlige og perfekte gave til mor? Som drenge og mænd vil vi gerne sørge for kvinderne i vores liv har det godt, og hvilken bedre måde er der at vise det på, end at give mor en rigtig god gave?

Gave til mor

Der er næppe mange bedre ting, man kan gøre for hende. Men for os mænd er det oftest lettere sagt end gjort. Kvinder er oftest dygtige til at finde gode gaver, men det bliver straks værre når det er os mænd der skal finde den perfekte gave til kvinden i vores liv, nemlig vores kære mor. Vi forsøger at lokke ønskelister ud af hende diskret, men oftest er det meget specifikke gaver hun ønsker sig, eller også er det slet ingenting. For i al den tid du har levet har hun haft mulighed for at skrabe ting sammen, så hvad i alverden mangler en kvinde som hende overhovedet?

Sikkert ingenting, hvis du spørger hende selv. Og netop derfor kan det være svært at købe en personlig gave til mor. For hvor personligt og sjov er det lige gaven kan blive, hvis der blot er 1 eller 2 ønsker på hendes ønskeliste? Derfor skal vi tit lægge hovedet gevaldigt i blød, når vi skal finde den perfekte gave til mor, der både er sjov, personlig og uventet.

5 gode råd til hvordan du finder den perfekte gave til mor

Heldigvis er der råd for hvordan du skal udtænkte det perfekte gavevalg til mor, og hvilke huskeregler du kan bruge for at finde den bedste gave til hende. Jeg har derfor samlet 5 gode råd til hvordan du finder den mest perfekte og sjove gave til mor:

  1. Vælg en gave til mor hun forbinder med jeres forhold

En god gave til mor, er en hun kan få glæde af i mange år, og som minder hende om jeres forhold eller en oplevelse i har haft sammen. Det kan f.eks. være noget unikt fra den familieferie i var på sammen hele familien, eller fra en oplevelse i havde sammen på en tur - dig og din mor.

  1. Sørg for at gaven til din mor ikke ender i hendes kommodeskuffe

Giver du din mor noget makeup i gave, bliver din gave formentlig et objekt der ender i makeup skuffen sammen med et hav af andre makeup artikler. Derfor vil din gave til hende ikke skille sig særligt ud, men blot være en af mange objekter. Mit råd er derfor at vælge noget til mor, som hun vil bruge så oftest som muligt – og gerne på daglig basis. Den gode gave til mor, som hun vil bruge meget, kan derfor være noget hun kan bruge i hverdagen. Måske noget, som hun kan have med sig rundt, eller som hun kan bruge til at dekorere dit barndomshjem med (hvis din mor stadig bor der selvfølgelig). Et eksempel kunne være en flot pung, som hun kan have sine ting i når hun er ude, og derved blive mindet om gaven fra dig konstant. Hvis det er noget til hjemmet kan den perfekte gave til mor f.eks. være en sjov ”mor plakat”, som hun kan have stående fremme på hylden, eller som hun kan hænge i entréen eller i køkkenet. Du kan købe den sjove mor palat via Citatplakat

  1. Vælg en unik gave til mor

Kvinder, piger, mødre, søstre, bedstemødre, papsøstre, bonusmødre – whatever you name it – så er fælles for alle kvinderne i vores liv at de gerne vil have en gave som er unik til dem. Derfor er det en fordel hvis du kan finde en gave til mor, som har et særpræg på den ene eller anden måde. Det kan f.eks. være hvis du køber en taske til hende, men selv sætter dit særpræg på den. Det kan også være at du køber en meget speciel gave til din mor, som du ved der ikke findes andre af. Et andet bud på en unik gave til hende er en gave der er unik fordi, at den har krævet noget af dig at lave til hende. Det kan f.eks. være at du har skræddersyet en unik oplevelsesdag til mor, hvor du forkæler hende en hel dag med sjove aktiviteter. Et godt sted at state kan f.eks. være at kigge nærmere på ”glamping” konceptet, hvor i kan sove i en slags luksustelt kombineret med en masse aktiviteter om dagen.. En oplevelsesgave mor med garanti vil huske. Du kan læse mere om konceptet her.

  1. Den perfekte gave til mor behøver ikke være materialistisk

Den perfekte gave til hende er ikke altid den dyreste taske eller de mest sjældne øreringe, som du kan få fingrene i. Den gode og sjove gave til mor kan også være en unik dag eller en unik oplevelse, som hun får sammen med dig. Selvom hun måske ønsker sig den dyre Balenciaga taske er det nok ikke tasken, som hun vil mindes om når hun tænker på dig om 20 år. Så vil hun tænke på dig og de gode minder hun fik i gave af dig. De gode minder betyder nemlig meget mere for hende, selvom vi også craver de materialistiske ting som dyre tasker på overfladen.

Din mor vil derimod leve højt og længe på de sjove oplevelser du har givet hende. Derfor vil jeg anbefale dig at tænke i at skræddersy nogle sjove oplevelser og give din mor i gave, som bliver til sjove minder hun har resten af sit liv. Det er i sandhed dét det gælder om, når vi vil give gaver til kvinden i vores liv, nemlig vores mor. Et godt bud til en god oplevelsesgave til mor kan være at puste glas sammen. Hvis din mor bor i Jylland kan i gøre det hos https://pustglas.dk/ og hvis din mor bor på Sjælland kan i gøre det hos Rikke i Dragør på https://www.glasseriet.dk/

  1. Giv en gave til mor der har krævet noget af dig

Pigerne og kvinderne i vores liv vil gerne have en gave der har krævet noget af dig at lave eller give. Hvis din mor kan mærke at du har gjort noget ekstraordinært, som hun måske ved har været svært for dig, så er det kun en fordel og noget, som hun virkelig vil værdsætte. Hvis din mor ved, at det har krævet noget af dig at lave gaven, så vil gaven være ekstra special og betydningsfuld for hende.

Vi har det nemlig med at sætte størst pris på de gaver, som vi ved har krævet noget af dem vi har fået dem af at lave – og det gælder især for din mor, som bliver ekstra stolt af hendes lille øjesten ;-) Derfor er mit råd til dig at gå en vej, som du måske synes er lidt grænseoverskridende for dig, da det vil være den perfekte gave til din mor, som hun vil huske.

Det kan f.eks. være at du giver din mor en kærlighedserklæring på en måde, som kræver at du åbner dig ekstra meget op for hende. Vi mænd er som regel dårligere end vores kvinder til at vise følelser, men hvis vi kan gøre netop det vil vores mor lægge ekstra stor betydning i gaven, og du vil score mange point hos hende. En gave der kræver ekstra meget af os mænd kan f.eks. være, at indtale en personlig kærlighedserklæring, hvor vi fortæller hvor meget vores mor betyder for os, eller hvor meget vi sætter pris på alt hvad hun har gjort for os. Hvis du så samtidigt kombinerer det med et fotografi af dig og mor – og hold nu fast – som du virkelig ved betyder noget for hende (evt. et billede fra din barndom), så er der vist tudegaranti af lykke fra mor. Hvis du formår dét, så har du i sandhed givet ikke bare en god gave til mor, men en gave som er unik og som din mor vil huske for livet.

Sådan en gave kan f.eks. være en unik Unmute til din mor. På en Unmute får du nemlig mulighed for at indtale en kærlighedserklæring (eller måske fortælle: ”kan du huske dengang hvor…”, som du kan kombinere med et billede af dig og hende. Så laver Unmute teamet det om til en fysisk talende billedramme, som din mor kan have hængende i sit køkken, eller stående på sit natbord og lytte til igen og igen (eller måske bare hver gang savnet til dig, din søster eller din bror bliver lidt for stort). Det kunne også være en hvilken som helst anden gave til hende i denne boldgade, som du finder på. Det vigtigste er bare, at hun skal vide det virkelig har krævet noget af dig, at få åbnet op på den måde – men hvis du formår at gøre det, så vil din mor elske dig for det.

Du kan læse mere om, hvad Unmute er og hvordan du laver en personlig Unmute her.


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen