Gave til bedstemor

Gave til bedstemor

Kunne du godt tænke dig at finde en god gave til bedstemor?

At finde en gave til bedstemor kan være svært, men denne guider klæder dig godt på med tips og tricks til hvordan du finder den perfekte gave til bedstemor

Det kan være svært at finde den bedste gave til bedstemor, men som oftest er den bedste gave til bedstemor også den mest personlige gave. Og så tænker du nok: hvordan er det så lige man finder den mest personlige og perfekte gave til bedstemor? Vi vil gerne sørge for bedstemor har det godt, og hvilken bedre måde er der at vise det på, end at give bedstemor en rigtig god gave?

Derfor er det også vigtigt at lægge lidt energi i at finde den perfekte gave til en af de vigtigste kvinder i vores liv, nemlig vores kære bedstemor. Vi forsøger at lokke ønskelister ud af hende diskret, men oftest er det meget specifikke gaver hun ønsker sig, eller også er det slet ingenting. For i al den tid du har levet, og din mor har levet har din bedstemor haft mulighed for at skrabe ting sammen, så hvad i alverden mangler en kvinde som hende overhovedet? Sikkert ingenting, hvis du spørger hende selv. Og netop derfor kan det være svært at købe en personlig gave til bedstemor. For hvor personligt og sjov er det lige gaven kan blive, hvis der blot er 1 eller 2 ønsker på hendes ønskeliste? Derfor skal vi tit lægge hovedet gevaldigt i blød, når vi skal finde den perfekte gave til bedstemor, der både er sjov, personlig og uventet.

5 gode råd til hvordan du finder den perfekte gave til bedstemor

Heldigvis er der råd for hvordan du skal udtænkte det perfekte gavevalg til bedstemor, og hvilke huskeregler du kan bruge for at finde den bedste gave til hende. Jeg har derfor samlet 5 gode råd til hvordan du finder den mest perfekte og sjove gave til bedstemor:

  1. Vælg en gave til bedstemor hun forbinder med jeres forhold

En god gave til bedstemor, er en hun kan få glæde af i mange år, og som minder hende om jeres forhold eller en oplevelse i har haft sammen. Det kan f.eks. være noget unikt fra den familieferie i var på sammen hele familien, eller fra en oplevelse i havde sammen på en tur dig og din bedstemor.

  1. Sørg for at gaven til din bedstemor ikke ender i hendes kommodeskuffe

Giver du din bedstemor noget makeup i gave, bliver din gave formentlig et objekt der ender i makeup skuffen sammen med et hav af andre makeup artikler. Derfor vil din gave til hende ikke skille sig særligt ud, men blot være en af mange objekter. Mit råd er derfor at vælge noget til bedstemor, som hun vil bruge så oftest som muligt – og gerne på daglig basis. Den gode gave til bedstemor er derfor noget hun vil bruge meget, og derfor er det godt at vælge noget hun kan bruge i hverdagen. Måske noget, som hun kan have med sig rundt, eller som hun kan bruge til at have derhjemme. Et eksempel kunne være en flot pung, som hun kan have sine ting i når hun er ude, og derved blive mindet om gaven fra dig konstant. Hvis det er noget til hjemmet kan den perfekte gave til bedstemor f.eks. være et billede af hele jeres familie, som hun kan have stående fremme på hylden, eller som hun kan hænge i entréen eller i køkkenet. Eller endnu bedre: hvad hvis jeg fortalte dig, at du kan købe en skærm hos frameo hvor du og resten af jeres familie konstant kan uploade nye billeder til skærmen, så bedstemor får nye billeder tilsendt hendes frameo skærm så oftest, som i ønsker det? Så er bedstemor da holdt i loopet! Du finder skærmen fra Frameo her

  1. Vælg en unik gave til bedstemor

Fælles for mange bedstemødre er, at de gerne vil have en gave som er unik til dem. Derfor er det en fordel hvis du kan finde en gave til bedstemor, som har et særpræg på den ene eller anden måde. Det kan f.eks. være hvis du køber en taske til hende, men selv sætter dit særpræg på den. Det kan også være at du køber en meget speciel gave til din bedstemor, som du ved der ikke findes andre af. Et andet bud på en unik gave til hende er en gave der er unik fordi, at den har krævet noget af dig at lave til hende. Du kan f.eks. skræddersy en eller flere puder til din bedstemor med billeder af dig og familien, som hun kan have stående til at pynte i hendes hjem, når ikke i er hos hende. Du kan læse mere på linket om konceptet og købe dine egne skræddersyede puder til bedstemor.

  1. Den perfekte gave til bedstemor behøver ikke være materialistisk

Den perfekte gave til hende er ikke altid den dyreste taske eller de mest sjældne øreringe, som du kan få fingrene i. Den gode og sjove gave til bedstemor kan også være en unik dag eller en unik oplevelse, som hun får sammen med dig. Selvom hun måske ønsker sig den dyre elcykel er det nok ikke elcyklen, som hun vil mindes om når hun tænker på dig om 10 år. Så vil hun tænke på dig og de gode minder hun fik i gave af dig. De gode minder betyder nemlig meget mere for hende, selvom vi også craver de materialistiske ting som dyre tasker på overfladen. Din bedstemor vil derimod leve højt og længe på de sjove oplevelser du har givet hende. Derfor vil jeg anbefale dig at tænke i at skræddersy nogle sjove oplevelser og give din bedstemor i gave, som bliver til sjove minder hun har resten af sit liv. Det er i sandhed dét det gælder om, når vi vil give gaver til kvinden i vores liv, nemlig vores bedstemor. Et godt bud til en god oplevelsesgave til bedstemor kan være at invitere hende til en hyggelig tur på bakken for at få lidt godt at spise inden i tager i Cirkusrevyen og ser årets show. 

  1. Giv en gave til bedstemor der har krævet noget af dig

Din bedstemor vil langt hellere have en gave der har krævet noget af dig at lave eller give, end at du bare har købt en hyldevare, som hun ligeså godt selv kunne købe. Din bedstemor har mange år på bagen, og hvis der er noget hun virkelig vil have i en butik, så har hun nok allerede købt det selv. Hvis din bedstemor kan mærke at du har gjort noget ekstraordinært, som hun måske ved har været svært for dig, så er det kun en fordel og noget, som hun virkelig vil værdsætte. Hvis din bedstemor ved, at det har krævet noget af dig at lave gaven, så vil gaven være ekstra special og betydningsfuld for hende. Vi har det nemlig med at sætte størst pris på de gaver, som vi ved har krævet noget af dem vi har fået dem af at lave – og det gælder især for din bedstemor, som bliver ekstra stolt af hendes lille øjesten ;-) Derfor er mit råd til dig at gå en vej, som du måske synes er lidt grænseoverskridende for dig, da det vil være den perfekte gave til din bedstemor, som hun vil huske.

Det kan f.eks. være at du giver din bedstemor en kærlighedserklæring på en måde, som kræver at du åbner dig ekstra meget op for hende. Det er som regel svært at sætte ord på sådanne ting, især til sin bedstemor. Men hvis du formår det, så lover jeg dig at din bedstemor vil lægge ekstra stor betydning i gaven hun får fra dig, og du vil score mange point hos hende. En gave der kræver ekstra meget af os at lave kan f.eks. være, at indtale en personlig kærlighedserklæring, hvor vi fortæller hvor meget vores bedstemor betyder for os, eller hvor meget vi sætter pris på alt hvad hun har gjort for os. Hvis du så samtidigt kombinerer det med et fotografi af dig og bedstemor som du ved betyder meget for hende (evt. et billede fra din barndom), så er der vist tudegaranti af lykke fra bedstemor. Hvis du formår dét, så har du i sandhed givet ikke bare en god gave til bedstemor, men en gave som er unik og som din bedstemor vil huske for livet.

Sådan en gave kan f.eks. være en unik Unmute til din bedstemor. På en Unmute får du nemlig mulighed for at indtale en kærlighedserklæring (eller måske fortælle: ”kan du huske dengang hvor…”, som du kan kombinere med et billede af dig og hende. Så laver Unmute teamet det om til en fysisk talende billedramme, som din bedstemor kan have hængende i sit køkken, eller stående på sit natbord og lytte til igen og igen (eller måske bare hver gang savnet til dig bliver for stort). Det kunne også være en hvilken som helst anden gave til hende i denne boldgade, som du finder på.

Det vigtigste er bare, at hun skal vide det virkelig har krævet noget af dig, som bliver et kært minde hun kan have med sig hele livet. Hvis du formår at give hende det, så vil din bedstemor elske dig for det. Du kan læse mere om hvad Unmute er og hvordan du laver en unik Unmute til hende på dette link: https://unmutegreetings.dk/ 


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen