Fødselsdagskort med egen lyd

Fødselsdagskort med egen lyd

Du kender garanteret de klassiske fødselsdagskort med lyd, men har du nogensinde hørt om en Unmute?

Med en Unmute har du mulighed for, at optage din helt egen lyd på dit fødselsdagskort, og ikke blot nogle få sekunder, men helt op til 4 minutter.

Ikke nok med, at du kan indtale din egen fødselsdagshilsen, så har du også mulighed for at indsætte dit helt eget og personlige billede.

En Unmute er nemlig lyd og billede kombineret i en tidsløs ramme af genbrugsplast, som modtageren både kan have stående eller hængende.

Fødselsdagskort med lyd, som du aldrig har oplevet det før

Et fødselsdagskort betyder rigtig meget for modtageren, da det er her man kan udfolde sig og fortælle personen, hvad det er man virkelig føler for vedkommende. Dog er der rigtig mange, inklusiv os, der er en smule hæmmet af deres håndskrift, hvilket betyder, at fødselsdagskortet sjælendt rigtigt bliver skrevet.

Er du en af dem, så giver et fødselsdagskort med lyd rigtig god mening, og her behøver du slet ikke have fat i kuglepinden - det eneste du skal have varmet op er stemmebåndet.

Fødselsdagskort med egen lyd

Indtal en sød hilsen eller syng en fødselsdagssang
Da du har helt op til 4 minutter, så kan du egentlig gøre lige præcis det du vil med din lydbesked. Vi oplever rigtig mange, der synger en lille sød fødselsdagssang, men også mange, der blot fortæller, hvor meget de holder af personen. Det er derfor helt op til dig, hvordan du vil lave dit fødselsdagskort med lyd!

Det er nemt og enkelt, at lave dit eget fødselsdagskort online

Her på siden kan du nemt og enkelt lave dit fødselsdagskort, og det tager ikke mange minutter at lave det selvom modtageren vil føle, at du har brugt utallige timer på den. Så gør det nemt for dig selv og lav dit fødselsdagskort i dag!

Mange andre fødselsdagskort havner i skrivebordsskuffen, men en Unmute kan nemt og elegant stå på skrivebordet, i stuen eller ude i køkkenet. Og ikke nok med, at din fødselsdagshilsen kan blive afspillet stående, så kan den også hænge på væggen. Med din Unmute følger nemlig et vægophæng med, så modtageren kan afspille din fødselsdagshilsen igen og igen.

Lyder det interessant, så forsøg at lav din helt egen fødselsdagshilsen her.

FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen