Fødselsdagskort til kæresten - Unmute Greetings

Fødselsdagskort til kæresten

Hvis du er på udkig efter, at lave det bedste fødselsdagskort til kæresten, så er du havnet det helt rigtige sted!

Vi ved det kan være svært, at lave det helt rigtige fødselsdagskort til kæresten, da vores kærester, ja, de er tit og ofte de personer, der betyder allermest for os. Derfor går der rigtig mange tanker bag; hvordan skal det struktureres, hvad skal der siges, og tit og ofte føler vi også, at det skal det være helt perfekt. Der kan vi bare sige - det behøver det altså slet ikke (faktisk helst ikke!). Et fødselsdagskort til kæresten i traditionel sans bliver skrevet på et fint kort, og her kan der være rigtig mange, der har udfordringer med:

1) Ens håndskrift. Vi her hos Unmute har alle en meget grim håndskrift, og vi føler derfor ikke, at vi er særligt gode til at skrive fødselsdagskort, for ja, kan modtageren overhovedet læse, hvad det er vi har skrevet? Vi kan også få følelsen af, at modtageren tror vi ikke har gjort os umage, hvis håndskriften ikke er særlig pæn - men det har vi altså.

2) Det kan være svært at udtrykke sig på skrift, og der er rigtig mange, der kæmper med at formulere sig. Det behøver nødvendigvis ikke være fordi man har svært ved at stave, men hvordan får man lige formuleret, på skrift, alle de tanker og ord, som man gerne vil sige til sin kæreste? Når det er på skrift, så er det bare vigtigere at tegnsætning og opbygning spiller - det behøver det ikke være i det talte sprog. Så hvordan løser vi så det, og gør det nemmere og sjovere at lave en fødselsdagshilsen til sin kæreste?

JO, du laver da en Unmute!

Fødselsdagskort til kæresten

En Unmute, tænker du nok, hvad Søren er lige det?

Jo, en Unmute er lyd og billede kombineret i en ramme af 98% genbrugsplast opsamlet fra verdenshavene. Så i stedet for, at lave et traditionelt fødselsdagskort, skal du så ikke forsøge at lave et fødselsdagskort til kæresten gennem en Unmute?

Hvis du mangler noget inspiration, så giver vi dig her 5 råd, der kan gøre at du måske har nemmere ved, at få lavet dit fødselsdagskort til kæresten.

1) Dit fødselsdagskort til kæresten behøver ikke være perfekt!

Vi har oplevet det så mange gange før, vi får beskeder fra folk, der ikke helt ved hvordan de skal strukturere og starte deres Unmutes, for den skal jo være perfekt! Til det svarer vi altid "hvad ville du selv blive glade for? En Unmute, der virker nærmest mekanisk og indøvet eller en besked lige fra hjertet?" Svaret er altid entydigt "vi vil have noget, der kommer direkte fra hjertet". Og det er ikke fordi, at det der kommer fra hjertet ikke kan struktureres og have en kæmpe effekt, det gode ved det er bare, at det behøver det altså ikke.

2) Hvis din kæreste skulle lave et kort til dig...

Ja, det kan lyde lidt mærkeligt, men prøv at sæt dig over i din kærestes sko, og så kig hen på dig. Hvad ville du blive glad for, at din kæreste havde lavet til dig? Hvilke emner skulle han helst komme ind på, er der en sjov anekdote, en begivenhed eller hvad føler du, som vil ramme dig allermest i hjertekuglen? Da oftest ikke er så forskellige, så er der god chance for, at din kæreste også vil blive glad for, hvis du kommer ind på nogle af disse emner. Bare et lille tip.

3) Brug din humor - vi er sikre på din kæreste vil elske det!

Humor er tit og ofte vejen til kærestens hjerte, og hvis du og din kæreste har humor (og det tænker vi bestemt I har), så brug den da endelig i dit fødselsdagskort. Humor er ofte med til at løsne op, og det vil med stor sandsynlighed gøre det nemmere, at lave dit fødselsdagskort til din kæreste, da det hele ikke behøver være så perfekt og seriøst. Bring et smil frem på din kærestes læber, og du har med garanti lavet det bedste fødselsdagskort til ham eller hende, han eller hun nogensinde har modtaget!

4) Din kæreste og dig har med garanti nogle gode minder sammen.

Din kæreste og dig har garanteret været en masse ting igennem sammen, både på godt og ondt, og hvis der er noget der kan bringe følelser frem, så er det fortiden. Især, hvis man har delt mindet med kæresten. Jeg tænker, at dig og din kæreste har haft en masse gode stunder sammen, så hvorfor ikke frembringe en af disse, og fortælle din kæreste, hvor meget du holder af ham eller hende. Det vil med  stor sandsynlighed gå lige i hjertekuglen på din kæreste. 

5) Bare vær dig selv...

Det kan hurtigt lyde som en stor kliché, men tænk over, hvorfor har din kæreste valgt dig? Det er vel fordi, at du er dig? Og der findes ingen andre, der er bedre til at være dig end dig, så forsøg ikke at lave om på dig selv. Og det skal du bestemt heller ikke gøre, når du laver din Unmute. Husk at vær dig selv, og din kæreste vil med garanti elske sit fødselsdagskort fra dig :).

Er du klar til at lave dit fødselsdagskort til kæresten? Hvis ja, så lav din fødselsdagshilsen her!

FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen