Fødselsdagshilsen til ven

Fødselsdagshilsen til ven

Hvis du er på udkig efter, at lave den bedste fødselsdagshilsen til din ven, så er du havnet det helt rigtige sted!

Vi ved det kan være svært, at lave den helt rigtige fødselsdagshilsen til en god ven, da vores venner ja, de er tit og ofte de personer, der betyder allermest for os. Derfor går der rigtig mange tanker bag; hvordan skal den struktureres, hvad skal der siges, og tit og ofte føler vi også, at det skal det være helt perfekt. Der kan vi bare sige - det behøver det altså slet ikke (faktisk helst ikke!). En fødselsdagshilsen til vennen i traditionel sans bliver skrevet på et fint kort, og her kan der være rigtig mange, der har udfordringer med:

1) Ens håndskrift. Vi her hos Unmute har alle en meget grim håndskrift, og vi føler derfor ikke, at vi er særligt gode til at skrive fødselsdagskort, for ja, kan modtageren overhovedet læse, hvad det er vi har skrevet? Vi kan også få følelsen af, at modtageren tror vi ikke har gjort os umage, hvis håndskriften ikke er særlig pæn - men det har vi altså.

2) Det kan være svært at udtrykke sig på skrift, og der er rigtig mange, der kæmper med at formulere sig. Det behøver nødvendigvis ikke være fordi man har svært ved at stave, men hvordan får man lige formuleret, på skrift, alle de tanker og ord, som man gerne vil sige til sin ven? Når det er på skrift, så er det bare vigtigere at tegnsætning og opbygning spiller - det behøver det ikke være i det talte sprog. Så hvordan løser vi så det, og gør det nemmere og sjovere at lave en fødselsdagshilsen til sin ven?

JO, du laver da en Unmute!

Fødselsdagshilsen til ven

En Unmute, tænker du nok, hvad Søren er lige det?

Jo, en Unmute er lyd og billede kombineret i en ramme af 98% genbrugsplast opsamlet fra verdenshavene. Så i stedet for, at lave et traditionelt fødselsdagskort, skal du så ikke forsøge at lave en fødselsdagshilsen til din ven gennem en Unmute?

Hvis du mangler noget inspiration, så giver vi dig her 5 råd, der kan gøre at du måske har nemmere ved, at få lavet din fødselsdagshilsen til din ven

1) Din fødselsdagshilsen til din ven behøver ikke være perfekt!

Vi har oplevet det så mange gange før, vi får beskeder fra folk, der ikke helt ved hvordan de skal strukturere og starte deres Unmutes, for den skal jo være perfekt! Til det svarer vi altid "hvad ville du selv blive glade for? En Unmute, der virker nærmest mekanisk og indøvet eller en besked lige fra hjertet?" Svaret er altid entydigt "vi vil have noget, der kommer direkte fra hjertet". Og det er ikke fordi, at det der kommer fra hjertet ikke kan struktureres og have en kæmpe effekt, det gode ved det er bare, at det behøver det altså ikke.

2) Hvis din ven skulle lave en hilsen til dig...

Ja, det kan lyde lidt mærkeligt, men prøv at sæt dig over i din vens sko, og så kig hen på dig. Hvad ville du blive glad for, at din ven havde lavet til dig? Hvilke emner skulle han helst komme ind på, er der en sjov anekdote, en begivenhed eller hvad føler du, som vil ramme dig allermest i hjertekuglen? Da oftest ikke er så forskellige, så er der god chance for, at din ven også vil blive glad for, hvis du kommer ind på nogle af disse emner. Bare et lille tip.

3) Brug din humor - vi er sikre på din ven vil elske det!

Humor er tit og ofte vejen til venners hjerte, og hvis du og din ven har humor (og det tænker vi bestemt I har), så brug den da endelig i din fødselsdagshilsen. Humor er ofte med til at løsne op, og det vil med stor sandsynlighed gøre det nemmere, at lave din fødselsdagshilsen til din ven, da det hele ikke behøver være så perfekt og seriøst. Bring et smil frem på din vens læber, og du har med garanti lavet den bedste fødselsdagshilsen til ham eller hende, han eller hun nogensinde har modtaget!

4) Din ven og dig har med garanti nogle gode minder sammen.

Din ven og dig har garanteret været en masse ting igennem sammen, både på godt og ondt, og hvis der er noget der kan bringe følelser frem, så er det fortiden. Især, hvis man har delt mindet med din ven. Jeg tænker, at dig og din ven har haft en masse gode stunder sammen, så hvorfor ikke frembringe en af disse, og fortælle din ven, hvor meget du holder af ham eller hende. Det vil med  stor sandsynlighed gå lige i hjertekuglen på din ven.

5) Kan du synge en lille fødselsdagshilsen?

Det kan være græseoverskridende, angstprovokerende og hvad vi ellers har af ord for noget, som vi føler kan være rigtig pinligt. Men kunne det ikke være sjovt, hvis du overraskede din ven med en fødselsdagssang? Vi tror på dig, og er sikre på, at hvis du fuldfører din sang, så vil det være noget som I forevigt kan kigge tilbage på og smile af. Og ja, din ven kan jo så afspille din fødselsdagshilsen igen og igen ;).

Er du klar til at lave din fødselsdagshilsen til ven? Hvis ja, så lav din fødselsdagshilsen her!

 


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen