Fødselsdagshilsen til søster

Fødselsdagshilsen til søster

Skal du lave en fødselsdagshilsen til søster, men ikke helt ved, hvordan du skal starte?

Bare rolig, jeg skal nok hjælpe dig! Når du har læst dette indlæg, så er jeg helt sikker på, at du er klar til at lave den bedste fødselsdagshilsen til din søster!

"Åh søster, kære søster" hvor skal man dog starte henne, når man vil forsøge at lave den perfekte fødselsdagshilsen til sin kære søster? Det kan være rigtig svært, og tit og ofte er det faktisk starten der er det sværeste. For starten, den dikterer tit og ofte stil og tone i resten af hilsnen. Det nemmeste vil være, at gå ind på en klassisk side og se hvad andre skriver, og det er måske også derfor du er havnet netop her, men jeg vil ikke bare skrive nogle sætninger, som vil give god mening at sige, for det er jeg sikker på at du sagtens kan finde ud af. Nej, jeg har faktisk i sinde at fortælle dig om en fødselsdagshilsen, som din søster aldrig har fået før!

Og så tænker du nok "hmm, hvad kan dog det være for noget", og det vil jeg meget gerne beskrive for dig. For det ikke en måde at skrive en hilsen på. Nej, det er et helt nyt produkt, der gør at du kan glemme alt om papir og kuglepen, du skal hente faktisk indtale din fødselsdagshilsen til din søster!

Unmute - den mest unikke fødselsdagshilsen til søster

En Unmute er en talende billedramme, hvor du har muligheden for at indsætte dit favoritbillede (tænker det er et med din søster) og indtale en lydhilsen på op til 4 minutter (bare rolig den behøver bestemt ikke være så lang). Med en Unmute har din søster mulighed for, at lytte til din hilsen igen og igen, og ikke nok med det, så kan billedet af jer to pryde stuen, soveværelset, kontoret eller lign., da rammen selv kan stå. Derudover følger der også et selvklæbende vægophæng, det vil sige, du skal ikke ud og have fat i hammeren. Med vægophænget, så kan din søster hænge Unmuten alle steder. Nemt og enkelt! 

. Og nu nævnte jeg tidligere, at jeg ikke ville komme med de klassiske forslag til, hvordan man laver en hilsen, men jeg kan alligevel ikke lade være. Så her har du 5 ting, som måske kan hjælpe dig i mål med at få lavet din Unmute til din søster.

1) Din fødselsdagshilsen til søster behøver ikke være perfekt!

Vi har oplevet det så mange gange før, vi får beskeder fra folk, der ikke helt ved hvordan de skal strukturere og starte deres Unmutes, for den skal jo være perfekt! Til det svarer vi altid "hvad ville du selv blive glade for? En Unmute, der virker nærmest mekanisk og indøvet eller en besked lige fra hjertet?" Svaret er altid entydigt "vi vil have noget, der kommer direkte fra hjertet". Og det er ikke fordi, at det der kommer fra hjertet ikke kan struktureres og have en kæmpe effekt, det gode ved det er bare, at det behøver det altså ikke.

2) Hvis din søster skulle lave et kort til dig...

Ja, det kan lyde lidt mærkeligt, men prøv at stil dig over i din søsters sko, og så kig hen på dig. Hvad ville du blive glad for, at din søster havde lavet til dig? Hvilke emner skulle hun helst komme ind på, er der en sjov anekdote, en begivenhed eller hvad føler du, som vil ramme dig allermest i hjertekuglen? Da oftest ikke er så forskellige, så er der god chance for, at din søster også vil blive glad for, hvis du kommer ind på nogle af disse emner. Bare et lille tip.

3) Brug din humor - vi er sikre på din søster vil elske det!

Humor er tit og ofte vejen til søsters hjerte, og hvis du og din søster har humor (og det tænker vi bestemt I har), så brug den da endelig i din fødselsdagshilsen. Humor er ofte med til at løsne op, og det vil med stor sandsynlighed gøre det nemmere, at lave din fødselsdagshilsen til din kæreste, da det hele ikke behøver være så perfekt og seriøst. Bring et smil frem på din søsters læber, og du har med garanti lavet den bedste fødselsdagshilsen til søster.

4) Din søster og dig har med garanti nogle gode minder sammen.

Din søster og dig har garanteret været en masse ting igennem sammen, både på godt og ondt, og hvis der er noget der kan bringe følelser frem, så er det fortiden. Især, hvis man har delt mindet med sin søster. Jeg tænker, at dig og din søster har haft en masse gode stunder sammen, så hvorfor ikke frembringe en af disse, og fortælle din søster, hvor meget du holder af hende. Det vil med  stor sandsynlighed gå lige i hjertekuglen.

5) Bare vær dig selv...

Det kan hurtigt lyde som en stor kliché, men tænk over, hvorfor har din søster elsker dig? Det er vel fordi, at du er dig? Og der findes ingen andre, der er bedre til at være dig end dig, så forsøg ikke at lave om på dig selv. Og det skal du bestemt heller ikke gøre, når du laver din Unmute. Husk at vær dig selv, og din søster vil med garanti elske sin fødselsdagshilsen fra dig :).

Er du klar til at lave dit fødselsdagskort til kæresten? Hvis ja, så lav din fødselsdagshilsen her!

FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen