Fødselsdagsgave til søster

Fødselsdagsgave til søster

Den årlige fødselsdagsgave til søster skal købes, og vi står klar med en unik en af slagsen!

Så er det tid igen. Din søsters fødselsdag nærmer sig, og det kan være, at du allerede mærker hendes store begejstring og forventning til den store dag. Hun har måske endda spurgt eller indikeret, at hun glæder sig til at modtage netop DIN gave. Og hvis du er ligesom rigtig mange andre, så kan det være du ikke har købt en fødselsdagsgave endnu - ellers ville du nok heller ikke være havnet her - men uanset hvor lang tid, der er til fødselsdagen, så kan du stadigvæk nå at lave og give den mest personlige fødselsdagsgave til din søster, som du nogensinde har givet.

Og det kan være du tænker "argh, så kreativ er jeg nu heller ikke", og det gør bestemt heller ikke noget, for vi har dannet rammerne for, at du, også med begrænset kreative evner, kan lave en personlig fødselsdagsgave, der både er unik, flot og beundringsværdg.

Jeg kan vist ikke trække den længere. Skal vi ikke for kigget på, hvad det er du skal give din søster i fødselsdagsgave i år (og måske mange år frem?).

Fødselsdagsgave til søster

Den mest personlige og unikke fødselsdagsgave til søster

Jeg er glad for, at du stadigvæk er blevet hængende, og derfor vil jeg heller ikke trække tiden længere.

Den mest personlige fødselsdagsgave til søster i 2022 er en Unmute. Hvis ikke du ved hvad en Unmute er, så vil jeg meget hurtigt forklare dig lidt om konceptet.

Hvad er en Unmute?

En Unmute er en talende billedramme lavet af 98% genbrugsplast opsamlet fra verdenshavene. Unmuten kan fås i både grøn, blå og sort.

Unmuten består af et billede, som du enten tager på stedet eller uploader og en lydhilsen, som du ligeledes enten uploader eller optager. Dit billede og lydhilsen bliver dernæst indrammet i genbrugsrammen, og vupti, nu har modtageren et evigt minde, hvor de ikke kun kan nyde billedet, men også din hilsen.

Din hilsen kan vare helt op til 4 minutter, men bare rolig, det er bestemt ikke nødvendigt eller et krav.

Inspiration til din fødselsdagsgave til søster

Vi ved, at det kan være lidt svært at lave sin første Unmute, og det var bestemt også noget vi skulle overvinde, men når du så har fået lavet en, så vil jeg garantere dig for, at du har en rigtig god følelse i kroppen. Du er måske også lidt spændt, men det er godt, for du har lige brugt tid på at lave en helt unik gave til din søster, som hun med garanti aldrig har modtaget før!

Og tager det så ikke lang tid? 

Nej det gør det heldigvis ikke. Alt efter hvor hurtig du er, så kan du rent faktisk lave din Unmute og lægge ordren på mindre end 2 minutter. Og det gode ved det hele er, at du ikke behøver at vente flere uger på, at vi får lavet den. Vi laver den med det samme, så du kan have den næste dag.

Lyder det ikke bare dejligt nemt?

Så, er du klar til at lave den mest personlige og unikke fødselsdagsgave til søster?

Hvis ja, så klik her og kom i gang med din Unmute!


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen