Fødselsdagsgave til kæresten - Unmute Greetings

Fødselsdagsgave til kæresten

Er det blevet tid til den årlige fødselsdagsgave til kæresten?

Er du på gavejagt for at finde den bedste fødselsdagsgave til kæresten, så har jeg et rigtig godt bud til dig her.

"Så er det nu. Din kærestes fødselsdag er lige på trapperne, og det kan være, at du allerede mærker kærestens begejstring og forventning til sin fødselsdag."

Din kæreste har måske også indikeret en hvis forventning til at modtage netop DIN gave. Og hvis du er ligesom rigtig mange andre mennesker, så kan det være du ikke liiiige har fået købt fødselsdagsgaven på nuværende tidspunkt - ellers ville du nok heller ikke sidde og læse med her - men uanset hvor lang tid, der nu må være er til din kærestes fødselsdag, så kan du stadigvæk nå at kreere den bedsttænkelige fødselsdagsgave. Og det kræver ikke alverden!

Det kan være du tænker "men jeg er jo slet ikke særlig kreativ anlagt". Bare rolig, det gør ikke spor. Vi har nemlig lavet det sådan, at du selv med begrænsede kreative evner, kan lave den mest personlige fødselsdagsgave til kæresten, der både vil tage sig flot og unik ud. Det lover vi!

Jeg kan vist ikke trække den så meget længere. Skal vi ikke få løftet sløret for, hvad det er du skal give din kæreste i fødselsdagsgave?

Fødselsdagsgave til kæresten

Den mest personlige fødselsdagsgave til kæresten

Tak for at du er blevet hængende, og derfor vil jeg heller ikke trække tiden så meget mere.

Den mest personlige fødselsdagsgave til kæresten i 2022 er en Unmute. Hvis ikke du har hørt om Unmute før, så kommer der lige en kort forklaring.

Unmute? Hvad er det?

En Unmute er i bund og grund en talende billedramme lavet af 98% genbrugsplast opsamlet fra verdenshavene. Unmuten kan fås i tre forskellige farver: grøn, blå og sort.

Unmuten består af et billede, som du selv tager eller uploader, og en lydhilsen, som du ligeledes enten uploader eller optager. Dit foto og lydhilsen bliver dernæst indrammet i genbrugsrammen (i den grønne, blå eller sorte efter dit behov), og voila, nu har kæresten et evigt minde.

Din hilsen kan vare helt op til 4 minutter, men inden du mister pusten, så er det ikke et krav, at din lydbesked skal vare så lang tid. Det er blot en mulighed.

Inspiration til din fødselsdagsgave til kæresten

At lave sin første Unmute kan være grænseoverskridende, og det var bestemt også noget vi skulle overvinde da vi lavede vores første, men når du så har fået lavet en Unmute, så vil jeg garantere dig for, at du har det rigtig godt med dit resultat. Du er måske også lidt spændt på hvad modtageren tænker, men bare tænk på, at du har brugt tid på at lave en helt unik gave til din søster, som hun med garanti aldrig har modtaget før!

Hvor lang tid tager det at lave en Unmute?

Alt efter hvor hurtig du er, så kan du rent faktisk lave din Unmute og lægge ordren på mindre end 2 minutter. Vi har ligeledes dag-til-dag levering, så du behøver ikke at gå og vente i flere uger på at modtage din Unmute. . Vi laver den altså med det samme, så du kan have den næste dag.

Lyder det ikke bare skønt og nemt?

Så, er du klar til at lave den mest personlige og unikke fødselsdagsgave til kæresten?

Hvis ja, så klik her og kom i gang med din Unmute!


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen