Fødselsdagsgave til ham

Fødselsdagsgave til ham

Jagten på den mest personlige og unikke fødselsdagsgave til ham stopper heldigvis her!

Fødselsdagsgaver, og i sær til ham, det er en hård en, men bare rolig, du er landet det helt rigtige sted!

Fødselsdagsgaver. Det evige dillema og valg, som skal træffes hvert eneste år. Så det er jo klart, at vi efterhånden har en anelse svært ved, hvad vi skal give ham vi holder af. I sær hvis vedkommende har nogle fødselsdage på bagen, og du har været med i rigtig mange år, for hvad er det så lige man skal overraske ham med?

Jeg siger ikke jeg har svaret på alt, men en ting er jeg sikker på, jeg har svaret på, hvad du skal give ham i fødselsdagsgave i år. Og du må gerne tage mit ord for, at jeg er helt sikker på, at det vil være en gave som han aldrig har modtaget før.

Fødselsdagsgave til ham

Er du klar på at give en helt unik fødselsdagsgave til ham?

I og med, at du stadigvæk er med, og tusind tak for det, så har du svaret ja til spørgsmålet og er nu på vej ind på en sikker stig til, hvordan du giver ham en meget unik og personlig fødselsdagsgave. Og hvor godt dit forhold til ham er, ja det betyder ikke det store, for du kan helt selv styre, hvor mange følelser der skal lægges i.

Nå, nu må jeg hellere se at komme til sagen for ellers er jeg helt sikker på, at jeg mister dig!

Den mest personlige fødselsdagsgave til ham - tadaaaaaa!

En talende billede! Wow, det var måske ikke lige det svar du havde forventet at få. For en talende billederamme.... hvad Søren er lige det, og hvad skal han dog bruge det til?

Jeg kan godt forstå du spørger og stiller spørgsmålstegn, men bare rolig, du har ikke spildt din tid med at følge med helt her til.

Hvad er så det der Unmute?
Med en Unmute har det aldrig været lettere at give en personlig og helt unik fødselsdagsgave til ham med eget billede og lyd.

Gør noget nyt, originalt og personligt, og overrask ham du holder af med en indrammet gave. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din kreativitet! 

Er du lidt sent ude med fødselsdagsgaven til ham?

Jeg indrømmer gerne. Jeg er rigtig sent ude med mine fødselsdagsgaver, også selvom jeg lige fra start af har haft de allerbedste intentioner, så ender jeg alligevel med, 3-4 dage før, at komme i tanke om fødselsdagsgaven. Så når man står der, måske 3-4 dage før eller måske endda dagen før, så er det man hurtigt finder et gavekort, som man enten kan printe eller blot sende på mail, og puha, så er fødselsdagsgaven reddet!

Men med en Unmute kan du rent faktisk, dagen inden, lave den mest personlige gave, som han nogensinde har fået før - og det tager kun 2 minutter. Det eneste du skal gøre er at uploade det foto du gerne vil have i billedrammen (måske et af jer to), og så indtale en lydhilsen, som kan vare helt op til 4 minutter (bare rolig, så lang behøves den ikke at være!).

Og vupti, nu har du lavet en personlig fødselsdagsgave til ham på bare 2-4 minutter. Nemt, ikk'?

Har du brug for inspiration til din fødselsdagshilsen til ven eller fødselsdagshilsen til kæresten?

Prøv at lav en helt personlig Unmute


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen