Fødselsdagsgave til bror - Unmute Greetings

Fødselsdagsgave til bror

Er du ude i sidste øjeblik med en fødselsdagsgave til din bror?

Fødselsdagsgaver til brormand, ja det kan være en svær nød at knække, men jeg er sikker på, at jeg har svaret til dig her!

Fødselsdagsgaver. Det evige dillema og valg, som skal træffes hvert eneste år. Så det er jo klart, at vi efterhånden har en anelse svært ved, hvad vi skal give ham vi holder af. I sær hvis vedkommende har nogle fødselsdage på bagen, og du har været med i rigtig mange år, for hvad er det så lige man skal overraske ham med?

Fødselsdagsgaver kan enten have en god eller dårlig klang. Tit er det et rart ord, når man selv står for skud til at modtage, men når man skal give fødselsdagsgaver, så kan det ofte hænge en langt ud af halsen. Og det er ikke fordi, at man ikke holder af sin bror, men hvad er det lige man skal give ham? Han er ikke altid lige nem at overraske med en gave, og måske går han heller ikke så meget op i sin fødselsdags, men det skal ikke stoppe dig for at give ham en gave han aldrig vil glemme - måske fordi den hænger på hans væg...

Fødselsdagsgave til bror

Er du klar på at give en personlig fødselsdagsgave til brormand?

Tak for, at du stadigvæk er med hertil, og så vil jeg selvfølgelig gerne kvittere med at afsløre, hvad det er du skal give din bror i fødselsdagsgave.

Uden nærmere introduktion. Skal vi ikke se på det?

Den mest personlige fødselsdagsgave til din bror - tadaaaaaa!


En talende billedramme med dit helt eget foto og din lydhilsen. Ja, det kan måske lyde en smule angstprovokerende, men jeg lover dig for, at det er nememre end det lyder og din bror bliver gladere for din fødselsdagsgave end du lige tror.

Jeg kan godt forstå, hvis du spørger og stiller spørgsmålstegn ved denne fødselsdagsgave, for du har aldrig prøvet at lave en Unmute før, men bare rolig, du har ikke spildt din tid...

Hvad er det så lige en Unmute er. Helt præcist.
Med en Unmute har det aldrig været lettere at give en personlig og helt unik fødselsdagsgave til din bror med eget billede og lyd.

Gør noget nyt, originalt og personligt, og overrask ham du holder af med en indrammet gave. Det er kun fantasien, der sætter grænser for din kreativitet! 

Det eneste du skal gøre er, at uploade eller tage et foto. Måske et af dig og din bror? Hernæst indtaler eller uploader du en lydfil, hvori du eventuelt kan starte med at sige tillykke, hvor meget du holder af din bror eller noget helt tredje. Det er selvfølgelig op til dig, hvordan du vælger at lave din Unmute.

Er du lidt sent ude med fødselsdagsgaven til din bror?

Vi er selv altid sent ude, også selvom vi har sagt til os selv, at næste år, der bliver vi bedre til at købe fødselsdagsgaver, og vi skal gøre det i god tid. Det sker desværre bare aldrig. Så når man står der, nogle dage før fødselsdagen, eller måske endda dagen før, så er det man hurtigt gå en smule panik, laver en Google-søgning og ender op med et upersonligt gavekort til den lokale restaurant eller lign. Og det er også helt fint, men jeg tænker du er her for at give noget unikt, som du aldrig har givet før? 

Med en Unmute har du mulighed for at lave din gave dagen inden fødselsdagen, og det tager kun 2 minutter. Det eneste du skal gøre er at uploade det foto du gerne vil have i billedrammen (måske et af jer to), og så indtale en lydhilsen, som kan vare helt op til 4 minutter (bare rolig, så lang behøves den ikke at være!).

Og vupti, nu har du lavet en personlig fødselsdagsgave til din bror på nogle få minutter, som han aldrig vil glemme.

Er det ikke bare nemt?

Har du brug for noget  inspiration til din fødselsdagshilsen til ven eller fødselsdagshilsen til kæresten?

Ellers så kan du lave en Unmute på linket nedenfor. Rigtig god fornøjelse!

Prøv at lav en helt personlig Unmute


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen