Gave til ham

Den perfekte gave til ham

Hvordan finder jeg den perfekte gave til ham

Det kan være svært at finde den bedste gave til ham, men som oftest er den bedste gave til ham også den mest personlige gave. Og så tænker du nok: hvordan er det så lige man finder den mest personlige og perfekte gave til ham? Som kvinder vil vi gerne sørge for mændene i vores liv har det godt, og hvilken bedre måde er der at vise det på, end at give far, morfar, ens kæreste, mand eller bror en rigtig god gave? Der er næppe mange bedre ting, man kan gøre for ham. Men for os kvinder er det oftest lettere sagt end gjort.

Selvom vi som kvinder oftest er langt bedre end vores andel til at finde gaver (vi får det i hvertfald gjort før på selve dagen), så er det alligevel svært at finde den gave, som virkelig gør ham glad og overrasker ham – og som ikke ”bare” er én af de 2 PS5-spil der er på hans ønskeliste. Vi forsøger at lokke andre ønsker ud af ham diskret, men oftest er det meget specifikke gaver han ønsker sig, og derfor kan det være svært at købe en personlig gave til ham. For hvor personligt og sjov er det lige gaven kan blive, hvis den er 1 ud af 3 ønsker på hans liste? Derfor skal vi tit lægge hovedet gevaldigt i blød, når vi skal finde den perfekte gave til ham, der både er sjov, personlig og uventet.

Den perfekte gave til ham

5 gode råd til hvordan du finder den perfekte gave til ham

Heldigvis er der råd for hvordan du skal udtænkte det perfekte gavevalg til ham, og hvilke huskeregler du kan bruge for at finde den bedste gave til ham. Jeg har derfor samlet 5 gode råd til hvordan du finder den mest perfekte og sjove gave til ham: 

 1. Vælg en gaveoplevelse der omhandler en af hans interesser

En god gave til ham, er en han kan få glæde af i mange år, og som minder ham om jeres forhold eller en oplevelse i har haft sammen dig og ham. Den oplagte interesse for mange mænd (foruden det i gør derhjemme) er naturligvis…….. FODBOLD! Derfor vil du nok have god mulighed for at score en masse point hvis du inviterer ham en tur ind i Superligaen og se hans yndlingshold. Hvis du så samtidigt krydrer oplevelsen med en stor fadøl og et par ristede hotdogs, så kan du nok godt forvente, at du kan få ham til at makke ret i hverdagen det næste lange stykke tid.

For er der en bedre gave end når ens kæreste får lov til at se sin yndlingssport med sin kæreste? Jeg tror det næppe. På Bold kan du holde øje med Superliga sæsonens kampe, og så kan du købe billetter til det respektive hold han holder med via deres egen hjemmeside.

Er du i tvivl om hvilket hold han holder med? Så kan lidt detektiv arbejde i sportstøjsskuffen eller T-shirts skuffen som oftest afsløre hvilket hold han holder med.

 1. Sørg for at gaven ikke ender i skuffen

Giver du ham noget en bog i gave, bliver din gave formentlig et objekt der ender i samler skuffen eller på boghylden. Bevares, da det er da fedt at få en masse gode bøger – men dem kan han måske købe selv, hvis han virkelig mener det. Mit råd er derfor at vælge noget til ham, som han vil bruge så oftest som muligt – og gerne på daglig basis. Den gode gave til ham, som han vil bruge meget, kan derfor være noget han kan bruge i hverdagen. Måske noget, som han kan have med sig rundt, eller som han kan bruge til at dekorere jeres hus eller lejlighed med. Et eksempel kunne være en flot halskæde eller et flot armbånd, så han konstant kan blive mindet om hvem der er kvinden i hans liv ;-)

Hvis ikke han lige er typen til den slags, kan du også købe noget til hjemmet, som han vil blive glad for. Her må der gerne være lidt mere kant end den hvide hylde til køkkenet - som måske mest af alt er noget du har gået og ønsket dig. Et godt sted at finde inspiration til hvad der mon kan være den gode gave til ham er på Mandesager hvis du mest af alt vil browse lidt og få inputs og gode idéer. Hvis jeg skal blive mere konkret og vælge et godt bud til dig, så går man aldrig galt i byen (eller hjemmet) med denne seje laban, som både holder mandens øl kolde og samtidigt spiller hans yndlingssange. Det er dog et valg der er 10x så dyrt som de andre forslag jeg vil give dig i resten af artiklen. 

 1. Vælg en gave til ham som er unik.

Mænd, drenge, fædre, brødre, bedstefædre, papbrødre, bonusfædre – whatever you name it – så er fælles for alle mændene i vores liv at de gerne vil have en gave som er unik til ham. Derfor er det en fordel hvis du kan finde en gave til ham, som du ved er inden for hans interessefelt. Forstå mig ret: Det er nok en 50/50 om en tur i zoologisk have virkelig får ham op i det fede felt, hvorimod hvis i tager en tur på racerbanen og kører i Ferrari er der nok garanti for, at han vil elske dig for evigt efterfølgende – men det er der selvfølgelig i forvejen, og vi har alligevel ikke penge til en tur i den dumme Ferrari.

Derfor har jeg et andet godt bud til dig, som med garanti vil vælte ligeså mange kegler, hvis din kæreste interesserer sig bare en lille smule for gaming. Hos Racing kan han nemlig prøve kræfter med at kære ræs i en virtuel Ferrari og til en brøkdel af prisen, der efter sigende skulle være til enormt stor fornøjelse for alle der prøver det. Er han mere en Call of Duty fyr (læs skydespil), så kan han blive sat i bæltetrøje og løbe rundt på en kugle uden at komme nogen vegne, alt imens han har VR briller på og tror han står på frontlinjen i 2. Verdenskrig. Det er dog ganske ufarligt, og det kan i prøve hos VR Limitless.

 1. Den perfekte gave til ham behøver ikke være materialistisk

Den perfekte gave til ham er ikke altid den dyreste du kan finde. Den gode og sjove gave til ham kan også være en unik dag eller en unik oplevelse, som han får sammen med dig. Selvom han måske ønsker sig den nye PlayStation 5 er det nok ikke lige dén som definerer jeres forhold om 20 år, og hvordan han mindes dig. Så vil han tænke på dig og de gode minder han fik i gave af dig. De gode minder betyder nemlig meget mere for os og ham, selvom vi også craver de materialistiske ting som dyre ting på overfladen.

Men det der virkelig er vigtigt for ham, er i virkeligheden at du har givet ham sjove oplevelser som gaver. Måske bliver han enormt glad af at få PlayStation5 den første dag han får den, og at du som ”tak” ikke ser ham i 2 måneder hvor han skal spille non-stop, så bliver det altså også hverdag igen.

Han vil derimod leve højt og længe på de sjove oplevelser du har givet ham. Derfor vil jeg anbefale dig at finde en sommerdag et godt stykke ud i kalenderen hvor alle hans venner, homies mates eller hvad han nu kalder dem kan sætte kryds i kalenderen, og så skal i have en dag fyldt med aktiviteter i haven! Det kræver ikke andet end en god fantasi og en hulens masse dåsebajere, som det nok allerede er en selvfølge for hans venner at tage med. Så sørger du for at planlægge dagen med aktiviteter som ølstafet, kongespil, twister og hvad i nu ellers synes passer til jeres temperament.

Så lover jeg dig, at denne dag vil stå ham som en af de bedste i hans liv – såfremt han ikke drikker for mange øl selvfølgelig. Så kan han ikke huske en fis, og det ville jo være synd. Men det leder mig videre til min sidste, og efter min mening, enormt undervurderede gave til ham, som virkelig hjælper ham med at huske på minderne (især smart, hvis han ender med at få lidt for mange øl på den ellers legendariske festdag med vennerne og ikke heeeelt kan huske alle detaljerne af dagen, som kæresten var så klasse at arrangere).

 1. Han tager ingen billeder selv – hjælp med at giv ham et kanon bromance-minde

Hvis du har valgt at følge mit billigste gave-råd til ham, men som jeg mener er klart det bedste – nemlig at arrangere en havefest for ham hvor alle hans venner kommer - så vil det sidste gave-råd til ham være så perfekt til at supplere oplevelsen, at det halve kunne være nok! Vores mænd er piv-elendige (for at sige det mildt) til at gøre sig nogen form for ulejlighed til at tage billeder og videoer af deres gode minder og oplevelser. Han tager 0 billeder, de optager 0 videoer og når alt er slut vil han alligevel gerne se hvad du har fået fanget på kamerarullen, og så bliver han lidt træls når han finder ud af det meste er selfies – selvom du naturligvis er det smukkeste han ved.

Derfor vil sløjen om kagen, prikken over i’et (kald det hvad du vil) hvis du kører den helt hjem ved at huske at tage en masse billeder og videoer af ham og hans venner på dagen, hvor du har arrangeret øl-stafet og andre sjove lege i haven.

Så kan du nemlig samle dagen i den perfekte mindegave som du kan give ham efter årets dag med gutterne, hvor jeg godt vil love dig for at du får mulighed for at trænge igennem den ellers hårde skal og få en lille glædeståre frem når han modtager sin Unmute. Og hvad er det så lige en Unmute er, tænker du nok? En Unmute er en talende billedramme, som han kan have stående på skrivebordet, hængende på kontoret, på værkstedet eller måske bare i køkkenet.

Det lyder måske spøjst, men det er faktisk, i min optik, nutidens svar på en af de bedste gaver, du overhovedet kan finde til ham derude. Processen for at lave din helt egen unikke Unmute er super simpel:

 1. Du oplader et billeder fra kamerarullen

 2. Du vælger en video eller lydfil fra dagen, hvor i har ølbowlet og sagt noget sjovt eller bare hygget jer

  a. Eller du optager selv en lydfil, hvor du fortæller hvor sjov du synes dagen var i havde sammen.

 3. Du vælger farve på din ramme

 4. Unmute teamet laver din talende billedramme, og sender den med dag-til-dag levering til ham

 5. Han har nu en talende billedramme han kan lytte til igen og igen, som et kært minde fra en sjov dag, hvor både du og gutterne gav ham en oplevelse for livet

 6. Der er næsten grædegaranti – mon ikke, han får lidt spejlblanke øjne efter at mærke så meget kærlighed? Så meget bromance og kærlighed fra kvinden i ens liv kan ingen mænd stå i mod – ligemeget hvor brede hans skuldre så end er ;-)

Så hvis du vil sørge for, at den anderledes gaveoplevelse du har valgt at give en af dine kære ikke går i glemmebogen, så sørg for at tag nogle billeder fra dagen og og optag nogle videoer hvor i har det sjovt sammen. Så kan du nemlig indkapsle et lydklip og et eller flere billeder i denne såkaldte Unmute, og sende som prikken over i’et til ham. På den måde sikrer du, at han får et kært minde som er fysisk fra dagen, som til evighed vil minde ham om den fantastiske dag du gav ham og vennerne, og som i havde sammen.

Du kan lave din Unmute på farten på blot et par minutter og fra telefonen, PC’en eller iPad’en. Lav din Unmute nu


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen