Årets mest personlige julegave 2024

Årets mest personlige julegave 2024

Hvorfor ikke gøre noget anderledes, og give den mest personlige julegave i år?

Unmute ikke blot en personlig julegave, men et minde, der gennem Unmuten, kan vare ved for evigt. Frygt ikke, at denne gave havner nederst i skrivebordsskuffen.

Der er mange årsager til, at en personlig julegave er et hit, men en af de mest tungt-vejende er, at du har gjort noget unikt og personligt, som ikke kan kopiers eller laves igen på den helt samme måde.

Hos Unmute har vi specialiseret os i at lave personlige julegaver, men ikke blot julegaver: personlige julegaver med lyd…

Personlige julegaver med foto er blevet mere og mere udbredte, og der er nu mulighed for at købe fotos og billeder i alle størrelser og former, der kan hænge på modtagerens væg. Det er en super måde at forevige et minde og kan være med til at skabe et meget personligt og unikt hjem.

Med en Unmute har vi lige taget skridtet videre, og har gjort det indrammede foto levende på sin helt egen og personlige måde. Kombiner dit foto med en lydhilsen, hvori du kan fortælle lige hvad du har på hjerte. Du har helt op til 4 minutters indtaling, men beskeden har ikke noget minimum. Syng en sang, sig et par søde ord eller fortæl om hvad billedet betyder for dig, det er selvfølgelig helt op til dig.

Design din helt egen personlige julegave med lyd
Som nævnt, så er julegaver med lyd et stort hit, og det forstår vi godt. Hvad er bedre end at blive mindet om de gode stunder. Unmuten kombinerer både lyd og billede i et tidløst design, der både kan stå på skrivebordet, men også hænges op med det vedlagte vægophæng.

Det kan være svært at finde det rigtige billede – for hvad er det, at billedet skal symbolisere? Er det kærlighed, venskab, en kombination af de to eller noget helt fjerde. Vi plejer at sige, at du skal mærke efter. Hvad føles rigtigt for DIG, og så prøve at det hele ud fra det udgangspunkt. Du kan også vælge et billede der symboliserer jul - noget sne eller lign., og der findes et hav af billedebanker, hvor du kan søge inspiration. Vi kan foreslå billedebanken Unsplash, som har royalty-free billeder til fri afbenyttelse. Her ligger også en hel del julefotos.

Når billedet først er fundet, så er det også nemmere at bygge en historie op omkring billedet. For det er nemlig nu, at du skal til at varme stemmebåndet op. En lydbesked kan være en smule angstprovokerende. Der er ikke særlig mange, der godt kan lide at høre deres egen stemme, men husk på, at det er modtageren der skal lytte til din Unmute, så det gør altså ikke så meget!

Forsøg at varm din stemme en smule op – syng eventuelt en lille sang eller fløjt – for det kan være rigtig mange timer siden sidst, at du rent faktisk har sagt noget, og så kan det godt være lidt angstprovokerende bare det at sige en lyd.

Når du føler dig klar, så kan du eventuelt bare starte med at indtale din julehilsen. Hvis ikke du føler den var god nok, så kan du klippe og redigere i den – eller faktisk bare slette den og lave en ny.

Du har lige så mange forsøg som du ønsker og det er kun fantasien for, hvad du siger og indtaler.

 Vi er overbeviste om, at når du har lavet din første personlige julegave med lyd, og du har set modtagerens reaktion, så er du ikke et sekund i tvivl om, at det var den helt rigtige gave du har købt.

Vi har næsten grædegaranti på vores Unmutes, da de reaktioner og tilbagemeldinger vi får er helt unikke og overvejende positive. Faktisk så positive, at vores Trustpilot har 4,8. Det er vi meget stolte af, og vi synes også du skal prøve at lave en personlig julegave med lyd hos Unmute.

Vi håber og tror nemlig, at du vil blive lige så tilfreds som de tusindvis af andre, der har lavet en Unmute.

Vi sender din personlige julegave med hurtig levering. Faktisk så hurtigt, at hvis du laver den inden kl. 14, så kan du have den næste dag! Den hurtige levering er også med til, at du, næsten i sidste øjeblik og på bare 2 minutter, kan nå at lave en personlig fotogave, hvis du skulle være lidt sent ude. Der findes ikke mange andre personlige gaver, som du kan lave så hurtigt.

Vi ønsker dig rigtig meget held og lykke med din juleudgave af Unmute, og skulle der være det mindste, så lad os høre fra dig.


FødselsdagshilsenFødselsdagshilsen

Lav min personlige fødselsdagshilsen