En unmute | Upload lyd & billede

DKK 189,00

Overrask modtageren med noget personligt, analogt og nyt.
Giv et minde for livet.
Kender du én i corona-isolation? Send en hilsen!
Design din egen unmute. Tag et billede og optag din hilsen.
Op til 6 min. optagelse.
Klima: Vi klimakompenserer for mere CO2 end vi udleder.

 

Varenummer (SKU): 1 Kategorier: ,

Brug for hjælp på iPhone? Følg vores udførlige guide hér

*Vi lytter som udgangspunkt aldrig til din optagelse. Se vores datapolitik hér.

Op til 6 min. optagelse – Er der noget der driller? Skriv til hans@unmutegreetings.dk

 

Om produktet:

 1 unmute = 13,8kg CO2 fjernet: I samarbejde med Climaider klimakompenserer vi 4x mere end vi udleder pr. unmute – Læs mere om initiativet hér

Genbrugspapir. Miljøpapir. Miljøpapir: Printet på genbrugspapir af højeste kvalitet. H: 12cm B: 12cm L: 2cm

Genopladeligt batteri. Batteri: Batterilevetid på 3 år, så den kan lyttes til igen og igen. Løber den tør, får du selvfølgelig et nyt.

CE-Mærkning. CE-Godkendt. CE-Mærkning: Produktet er CE-mærket. Dette er fabrikantens anvisning af, at et produkt overholder EU-lovgivningen.

Produktet må ikke smides i skraldespanden.

 

Design din egen unmute. Tag et billede og upload dit foto til forsiden af unmuten. Overrask modtageren med en ægte personlig gave. Med en unmute giver du et minde for livet, hvad enten det er til en fødselsdag, mors dag, fars dag, Valentine’s day, bryllups invitationen eller du bare vil overraske en ven på en sjov måde. I den nuværende pandemi hvor afstanden er stor, er unmute perfekt som en ekstra hilsen, f.eks. til din bedstemor.

Danmarks mest personlige gave. Send et kort med lyd direkte til modtagerens adresse – Lav en gave med eget billede og lydoptagelse. Overrask modtageren med en ægte personlig gave. Kun fantasien sætter grænser, og især i disse tider hvor afstanden er stor kan alle bruge en kærlig tanke. En unmute er den perfekte gave under den globale pandemi, hvor nærvær mangler og afstanden er stor. Lav selv fødselsdagskort med lyd med unmute. Lav selv en valentine’s lydhilsen og eget billede med unmute. Lav personligt fødselsdagskort med lydhilsen  med unmute. unmute er en god fødselsdagsgave der er personlig. Fødselsdagskort med lyd. Gør det selv kort med egen lyd. unmute er en gave hvor du kan indspille din egen sang og uploade dit eget billede. unmute er god som kærlighedskort, som lydmeme med billede til venner eller som en hilsen til samarbejdspartneren.

Vægt 0.1 kg
Størrelse 12 × 2 × 12 cm

Levering inden juleaften er desværre ikke muligt længere ☹️

Du kan dog stadig lave bestillinger.

F.eks. en nytårshilsen. 🎆