Unikke indbydelser til det
kommende firmaarrangement

Gør noget ekstra ud af det...

Inviter medarbejderne på en helt unik måde med en Unmute. Det eneste du skal gøre er, at optage en personlig lydhilsen og få den indrammet med dit billede - så gør vi resten!

De stoler på os

Er du vores næste samarbejdspartner?

Hos Unmute er vi altid interesseret i nye spændende samarbejder og muligheder. Vi er overbeviste om, at vi kan skabe mærkbar værdi for din virksomhed - på samme måde, som vi har gjort for så mange andre!

Unmutes bliver bl.a. brugt af andre virksomheder som:

- Invitationer til sommerfesten

- Velkomstgaven til den nye medarbejder

- Samtalestarteren hos nye potentielle kunder

- En hilsen fra CEO'en til alle ansatte

- En del af POS materialet i supermarkeder

... Og meget mere. Kun fanstasien sætter grænser.

Jeg er startet med at sende Unmutes til nye medarbejder efter en måned. Og det er blevet så vel modtaget så jeg netop har indført at alle ledere herinde sender disse til nye medarbejdere efter 1 måneds ansættelse.

Jeg syntes det er et S.... godt produkt og rammer så fint ind i at det er anderledes og sjovt på samme tid samt at medarbejderen der modtager en personlig hilsen også bliver meget begejstret"

Michael Birch
Head of Customer Success, Tricent

"En service og professionalisme fra Unmutes team, som vi aldrig har oplevet tilsvarende. Feedback fra vores gæster kan næsten heller ikke beskrives… glædestårer, smil og totalt overraskelse. Både vi og gæsterne glæder os nu endnu mere til brylluppet."

Rikke Brøndum

"Reaktionen fra gæsterne var helt vild. For pokker hvor har det været fedt at sende konfirmations-indbydelsen ud via Unmute."

René Ørnskov

Kontakt os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.