Gør noget ekstra ud af det...

Overrask dine ansatte eller kunder med en personlig Unmute.
Hvad er Unmute?

Unmute er en talende billedramme, hvor du har mulighed for at indsætte netop det billede eller design du ønsker samt indtale en lydhilsen på op til 4 minutter.

Unmuten er designet af danske ingeniører, og rammen er udviklet af 98% genbrugsplastik fra verdenshavene.

I byen Lemvig ligger Plastix, en virksomhed som indsamler og omdanner brugte fiskenet inden de ender i havet eller på lossepladsen. Derudover klimakompenserer vi også 4 gange hver Unmutes udslip og planter træer. Læs mere hér.

Hvorfor unmute?

Unmute er mere end bare en talende billedramme. Med en Unmute, der viser du dine medarbejdere, forretningsforbindelser eller nogle helt tredje, at du altid ønsker at gå lidt længere end alle de andre.

Gør noget ekstra for dine medarbejdere, glæd trofaste kunder eller overrask potentielle leads. Mulighederne er mange, og det er kun din kreativitet, der sætter grænserne.

Vil du teste en Unmute helt gratis?
Skriv en mail til os på lucas@unmutegreetings.dk eller ring på tlf. 28 76 65 07 - så sender vi et gratis eksemplar af sted til din virksomhed.

Invitation til firmafest
Er du også træt af, at sende de samme klassiske invitationer ud eller sågar blot sende en e-mail?

Brug Unmute som invitation kombineret med adgangsbillet, hvor medarbejderne medbringer Unmuten til festen, og eventuelt veksler den til en drink i baren.
Gavekurv med
unik julehilsen
Vi bliver glade, når nogle har gjort noget ekstra ud af det.

Anerkendelse er vigtig, og her er Unmute et perfekt redskab til at vise taknemmelighed, og runde et godt år af.
Byd nye ansatte velkommen
Hvis du rigtig gerne vil gøre noget ekstra ud af det, når nye medarbejdere skal ansættes, var det så ikke en idé, at give dem en Unmute?

Her kan du byde dem velkommen og fortælle, hvor meget I glæder jer til at de starter i afdelingen.
Outreach til
nye leads
Det kan være en kamp at komme igennem til nye potentielle kunder.

Med Unmute har du mulighed for skabe et seriøst tillidsforhold INDEN du laver opkaldet (ofte ringer dit lead faktisk tilbage på din Unmute).

Send Unmutes til dine leads og mærk forskellen på salgs- og relationsniveau.
Fødselsdagshilsen til en du elsker
fAstholdelse af gode kunder
Med Unmute har du mulighed for at give dine trofaste kunder en helt unik oplevelse af jer som brand.

Unmute er for dig, som gerne vil gøre noget ekstra for dine kunder, og også er bevist om, at et sådan initiativ vil øge livstidsværdien og brandopfattelsen hos kunden markant.
Præsentation af nye produkter
Skal du lancere et nyt produkt, og har i sinde at sende et større antal vareprøver ud?

Hvis ja, så kan vi foreslå at vedlægge en personlig Unmute, hvor du kort præsenterer produktet til samarbejdspartnere og/eller kunder.

Det er med garanti noget, som dine samarbejdspartnere ikke har set før.
"Innovativt, sjovt og personligt"

Vi hos RealMæglerne Blokhus, har haft fornøjelsen af at benytte os af de talende billedrammer, til brug som kommissions-/angrebsbreve værktøj.  Vores resultat har været over al forventning. 

Lige fra design og personliggørelse af billedrammer, til det resultat og kommissioner vi har fået, ved at benytte os af dem, er SPOT ON! Ligeledes er det perfekt, at vi som regel får billedrammerne retur. Dermed kan vi benytte de samme billedrammer, til at få nye kunder ind i butikken. 


Kunderne som vi har uddelt dem til, har sagt ord som ”innovativt, sjovt og personligt” Lige netop ord som vi hos RealMæglerne Blokhus går på arbejde for at opnå. 

Så hvis I vil lave en anderledes, sjov og personlig markedsføring, så synes jeg at I skal tage fat i Unmute Greeting, så de kan fortælle, hvad de kan gøre for jer.


Den varmeste anbefaling fra Mikkel E. Padkjær, RealMæglerne Blokhus

Personlig gave til de frivllige i SMILfonden Unmute
En takkehilsen som skabte glædestårer

SMILfondens frivillige modtog en helt speciel julehilsen i år fra et af børnene fra fonden.

Et udsnit fra en sød mail, vi fik fra en frivillig: 
"Vil bare lige sige tusind tak for det fantastisk søde julekort. Det blev jeg meget glad for… Selvom min søn blev lidt bekymret, da jeg pludselig stod og stortudede i køkkenet 😊😊 Det var en virkelig sød tanke!"

SMILfonden udtaler:
"Det er blevet taget rigtig godt imod de frivillige og gået som håbet. De som vi har snakket med, har sagt de blev rigtig rørte over den fine hilsen, som de også nævnte var "en dejlig personlig og ny måde at sende julehilsen på."

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder

Vi står klar til at hjælpe dig med din forespørgsel, og kan i 99% af alle tilfælde levere dine Unmutes hurtigere end 7 dage efter materialemodtagelsen.

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.