Brug din stemme!

Nu hvor vi alle skal holde afstand mens vi venter på pandemien er ovre, er vi nødt til at være kreative med, hvordan vi holder kontakten. Ikke at være i stand til fysisk at mødes med vores familie eller venner betyder, at det er let at føle sig afskærmet og ensom. Vi bringer mennesker tættere sammen ved at kombinere den digitale verden med det traditionelle kort og giver dig en tidssvarende mulighed for at sende personlige hilsner direkte fra din browser.

Hans Øllgaard Grevsen på unmute kontoret i Copenhagen School of Entrepreneurship inkubator acceleratoren på Frederiksberg.

Hvem er vi?

Hans Øllgaard Grevsen er co-founder af unmute

Hans Grevsen

Co-founder

Mit navn er Hans og jeg er partner i unmute. Jeg tror på værdien i det fysiske og personlige i en verden hvor så meget foregår online. Det er en fornøjelse at skabe et produkt der gør andre mennesker glade. 
Lucas Munk Larsen er co-founder af unmute.

Lucas Larsen

Co-founder

Mit navn er Lucas og jeg er partner i unmute. Jeg synes det er fedt at være med til at sprede glæde med et produkt som unmute, især i disse tider hvor afstanden mellem os alle er stor.

Sean er partner og softwareudvikler hos unmute.

Sean Altoft

Partner

Mit navn er Sean, og jeg blev en del af unmute teamet som software udvikler. Det er mit job at sikre at din oplevelse med os er så simpel og sjov som overhovedet muligt. Hvis du støder på en fejl, eller har en idé til hvordan vi kan forbedre os, så vil jeg blive enormt glad hvis du siger til! Kontakt mig på: team@un-mute.dk

Sådan virker det

Vi modtager din hilsen

- Fortrolig behandling
- Trygt gemt i vores system
- Bliver aldrig hørt af uvedkommende

Vi sammensætter det hele

- Billede/tekst bliver printet
- Optagelse uploadet til unmuten
- Vi samler og folder din unmute

Vi stempler & leverer din unmute

- Vi sørger for frimærker, levering, kuverter og alt som hører til.

Lav din egen unmute i dag!