Send en fødselsdagshilsen på en helt ny måde

Er du træt af, at give den samme fødselsdagshilsen, hver gang nogen har fødselsdag?

Hvis ja, så kan vi sagtens forstå dig, men du skal ikke lede meget længere. Unmute er en helt unik fødselsdagshilsen, som med garanti vil give smil (og måske en lille tåre).

Du kender det nok alt for godt. Du står og skal give en fødselsdagsgave til en du holder af, men du er træt af at skulle være kreativ, og hvad er det lige der skal stå på det fødselsdagskort? Det mest normale er, at du går ned og køber et ganske normalt fødselsdagskort, sætter dig hjem på skrivebordet og begynder at formulere nogle linjer, som du nok har skrevet et utal af gange før. Hvordan skal det lige blive personligt? Og vedkommende der modtager kortet læser det én gang, og så ryger det enten i skraldespanden eller nederst i skrivebordsskuffen, og bliver først fundet frem, når der skal ryddes op.

Sig goddag til Unmute – en helt unik og personlig fødselsdagshilsen.

Fødselsdagshilsner skal i vores optik være personlige, og på en eller anden måde give modtageren en god følelse i kroppen, men til fødselsdage og større begivenheder, så drukner din fødselsdagshilsen tit og ofte i bunken af andre fødselsdagskort. Men hvad hvis din fødselsdagshilsen kunne skille sig ud? Det kan den med Unmute. 

Unmute er faktisk meget mere end blot en fødselsdagshilsen – det er en personlig gave, der allerede har givet et smil på læben eller en tåre på kinden på hundredvis af mennesker. Og hvad er det så Unmute kan?

Jo forskellen ligger i, at modtageren af fødselsdagshilsenen ikke skal læse hilsenen, men lytte til den.

Ved hjælp af vores teknologi kan du lave din helt egen Unmute ved at indspille din hilsen, uploade dit ønskede billede og vupti, nu har du skabt en helt unik fødselsdagshilsen, som med stor sandsynlighed også er synlig næste gang du besøger vedkommende!

Er du klar til at lave en unik fødselsdagshilsen?

Find inspiration og lav din egen unikke fødselsdagshilsen hér

For under 200 kr. kan du designe din egen gave med foto og lyd som du selv vælger.

Det kan f.eks. være et billede af dig og din kæreste og en indspilning af Jeres yndlignssang.