De 5 bedste julegaveideer i 2021

Julegaver der støtter lokale brands og dansk iværksætteri 🎄🇩🇰

De 5 bedste julegaveideer i 2021 som er klimavenlige og personlige og støtter lokale brands og dansk iværksætteri

For mange, er julen den største højtid på året. En fest hvor hele familien samles for at hygge og give julegaver. Vi har gjort alt det hårde arbejde for dig og lavet en liste over kreative, sjove, personlige og klimavenlige julegaver fra lokale danske mærker i 2021, som med garanti vil gøre et stort indtryk på modtageren. Giv den klimabevidste og personlige gave, og støt samtidig op om dansk iværksætteri. Her er vores bud på de 5 bedste julegaveideer i 2021 som modtageren med garanti ikke har fået før.  

Indholdsfortegnelse

1 Lugtfrie og klimavenlige sokker

Briga lugtfrie sokker bedste julegaveide 2021

Sokker… Er det ikke lidt kedeligt? Det tænkte vi også indtil vi fandt BRIGA Copenhagen. Med mottoet “Made to be worn more” er deres kontorrekord 14 dage (!) uden at vaske sokkerne. Så hvis du er træt af kærestens sure sokker, så er BRIGA noget for dig. Udover at være lugtfri og stilfulde, så er deres økologiske bomuldsstrømper fremstillet af plastik fra havet. Der findes to forskellige pakker: 1) Medeina – i naturens farver, hvor der plantes et træ for hver pakke. 2) Nabia – i de klassiske blå og sorte farver, som støtter The Ocean Cleanup.

Køb dem fra 249 DKK på www.brigacopenhagen.com

2 Klimaneutral på abonnement

Det her er den meningsfulde gave til personen som går op i miljøet og gerne vil handle på det i 2021. Climaider reducerer dit CO2-aftryk gennem certificerede initiativer inden for klimakompensation. På deres hjemmeside kan du udregne dit CO2-aftryk og betale månedligt for at blive klimaneutral. Det her er altså den perfekte julegave til klima-fanatikeren.

For 255 DKK kan du gøre en du har kær klimapositiv i 3 måneder. Tjek det ud på www.co2.climaider.com/gave

3 Den helt personlige gave

En unmute på en kommode med eget billede og din lydhilsen personlig gave

Har du familie i den anden ende af landet? Hvis du ikke kan deltage i julefesten har vi den perfekte gaveide til dig. På unmutegreetings.dk kan du optage en lydhilsen og kombinere det med et billede fra din kamerarulle til selv at designe en uforglemmelig og sjov julegave – en billedramme med lyd, der fungerer som et stilfuldt boliginteriør i 2021. Hele processen kan nemt gøres fra din mobil og sendes direkte til dine nærmeste. En sjov og let måde at give en personlig julegave på. Desuden er vi klimapositive ved at klimakompenserer hver gang vi sælger en unmute.

Lav din egen unmute for 189 DKK på www.unmutegreetings.dk/

4 Sneakers lavet af upcycled tekstiler

Upcyclede sneakers som en genial julegave ide til den klimabevidste fashion 2021 gaveide

Har du en ven, der vil se skarp ud men samtidig ikke vil støtte fast fashion? Sustainable Wair forvandler kasserede tekstiler såsom jeans og arbejdstøj om til flotte sneakers. De har knækket koden til bæredygtig mode. Hvert par sneakers er håndlavet, og deres omhyggelige produktionsprocess sikrer, at skoene er holdbare og af høj kvalitet.

Find din bæredygtige julegave inde på www.sustainablewair.com fra 750 DKK.

5 En smuk ramme til yndlingsmotivet

En billedramme til plakat som en brugbar julegave ide i 2021 som du kan designe selv med eget billede

Framing People laver billedrammer, der er langt mere end bare træ. De tilbyder en unik og nem måde at få lavet speciallavede billedrammer i præcis de mål du ønsker. Kender du én der mangler at få indrammet sit yndlingsmotiv, eller har du fundet en flot plakat du gerne vil give i julegave? “Et billede siger mere end tusinde ord, men rammerne er det, fremhæver motivet og vækker følelserne, når vi ser på billederne” – Jonas, Framing People. 

Design din egen ramme fra 200 DKK på www.framingpeople.com