7 grunde til at personlige gaver er de bedste gaver

personlige gaver

Hvordan finder jeg en personlig gave?

Det at vælge den perfekte gave til din bedste ven, familiemedlem, kollega eller kæreste til specielle anledninger og mærkedage kan være svært. Vi er så vant til at give og modtage traditionelle gaver såsom sweatere, sokker, tasker, stearinlys og andre generiske souvenirs, som stadig skaber glæder men som hurtig mister deres værdi. De generiske gaver forsvinder nemt et sted i en skuffe eller i bunden af skabet. Gør den specielle anledning mere speciel og mindeværdig ved at give en personlig og unik gave, designet af dig, f.eks. med et foto af dig og modtageren eller en tekst på.

Her er vores liste med 7 (syv) grunde til hvorfor du skal give personlige gaver

Indholdsfortegnelse

1 Den er unik

En personlig gjort gave er ikke nødvendigvis det at indgravere et navn på en halskæde eller at printe et billede på en kop. En personlig gave kan betyde at vælge stilen, størrelsen og farven. Det kan indebære at vælge den illustration som skal printes på, eller endda tilføje en personlig lydhilsen til gaven.

2 Det passer til anledningen

Fra fødselsdage, juleaften, fars dag eller mors dag – gaver kan blive speciallavede til at passe til anledningen. På den måde bliver gave oplevelsen hurtigt sødere end glasuren på kagen.

3 Velegnet til alle

Hvis modtageren af gaven er 8 eller 80 år gammel – en ydmyg gave som inkluderer noget meningsfuldt for dem, om det så er deres yndlings tegneseriefigur eller deres yndlingskunstner fra 80’erne – vil helt sikkert være den gave som stikker mest ud og gør dagen speciel.

4 Det vil blive husket

Den personlige gave vil være en af de gaver som modtageren vil huske for livet. Ved at introducere nostalgiske minder i gaven vil du bringe personens kæreste momenter til live hver gang personen ser gaven. De mere personliggjorte gaver har en overraskelsesfaktor, som gør gaveoplevelsen mere speciel og mindeværdig for både afsender og modtager og stikker ud i mængden af generiske gaver.

* Inspiration til en personlig gave 

På unmute greetings hjemmeside kan du designe din egen personlige gave for under 200 kr. Du optager din egen lydhilsen eller uploader en lydfil, det kan f.eks. være en sang. Derefter uploader du dit eget foto. Dit design og din unikke hilsen bliver indrammet i en rustik og rubust billedramme af 100% genbrugsmateriale og sendt til den heldige modtager. 

Prøv det selv på www.unmute-greetings.dk for under 200 kroner inkl. gratis fragt. 

5 Det styrker relationer

En gennemtænkt gave viser at du har taget dig tiden og at personen betyder meget for dig. Det at have tænkt over de små detaljer vil få modtageren til at føle sig ekstra værdsat.

6 Det er sjovt!

Det at give gaver bør aldrig bare føles som en kedelig pligt. Gør selve det at lave og finde gaven til en behagelig og stress-fri oplevelse ved at tænke på de oplevlser og minder du har med personen, fremfor at tænke på selve gaven. Det kan hjælpe til at finde den personlige gave og gøre det at finde gaven lige så sjovt som at give den.

7 Personliggjorte gaver er nemme at lave

Vi er i en tid hvor alt nemt kan lade sig gøre online, og det at lave personlige gaver er ingen undtagelse. Derudover, koster det ikke så meget som man måske vil tænke at lave speciallavede personlige gaver – du kan sagtens designe din egen gave for mindre end 200 kroner, så tag din telefon og start din gavejagt i dag!

Opsummering

Personliggjorte gaver er:

  • Unikke
  • Mindeværdige
  • Specielle
  • Relationsstyrkende
  • Sjove 

… og overraskende nemme at lave online. Leder du efter en personlig gave? Du kan på en nem og underholdende måde lave en gave med eget billede og egen lydhilsen for kun 189 DKK inkl. gratis levering på vores webshop hér. Du optager altså din egen hilsen og uploader dit eget foto, og så sender vi din unmute til den heldige modtager. 

Find inspiration og lav din egen personlige gave hér

For under 200 kr. kan du designe din egen gave med foto og lyd som du selv vælger.

Det kan f.eks. være et billede af dig og din kæreste og en indspilning af Jeres yndlignssang.